apua

Seuraa 
Liittynyt13.8.2010

hei vaan. haluaisin tietää muutaman asian

1. miull on aku ankan taskukirjoja (jokseenski paljon) 1 etiäpäin aina yli 400 ja nyt haluaisin niistä eroon mutta   kun en tiedä onko niissä arvokkaitakin  ja mistä kysyisin

2. eikö ole niin jos sisälehdellä ei lue onko 2 tai 3 painos niin on 1 painos

kiitos etukäteen tiedosta

Kommentit (2)

Jarru Petro
Seuraa 
Liittynyt5.1.2014

Ööh? Elikkäsh jooh. Tota noin.

1.Arvokkaita taskareita ovat 1-10. kaikista arvokkain on taskari mikki kiipelissä num. 1. Siitä voi priimakunnossa saada ainakin 300€! Sitten nämä 2-5 ovat myös hieman kalliimpia kuin muut taskarit. 10. numeron jälkeen ei kauheasti enään ole arvokkaita taskareita (eihän ne 6-10 ole kauhean arvokkaita mut anyway :D) . Mutta taskari numero 13 (ritari peloton) on myöskin arvokas (hyvässä kunnossa). Se mikä tästä tekee arvokkaan on se että tässä taskarissa on poikkeuksellisen huono liimaus eli sivut irtoilevat helposti johtuen huonosta liimasta jolla koko kirja on kasattu. Tuo höiritsee keräilijöitä ja sen takia priimakunnossa olevat 13-taskarit ovat arvokkaita. Muistelisin että joku sellasen ostanu 100€. Mutta arvokas se on! (Edelleen loistavassa kunnossa)

2. Tarkastelin asiaa äsken ja huomasin että näin on! Mikäli taskari on 1.painos siinä ei pitäisi lukea sitä. Jos kyseessä on 2p,3p yms siinä 3. sivulla tai jossain niillä nurkin pitäisi se lukea.

ps. Tälläisten ketjujen kysymykset voi laittaa hinta-arvio topiciin jokaiselle ei tarvitse omaa tehä ;).

JP lyhyemmin pelkkä Jarru Petro

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat