(ada3e5fc-1a39-449e-9909-dc21b7328ae9) - ada3e5fc-1a39-449e-9909-dc21b7328ae9

Vierailija

This thread contains comments for topic "ada3e5fc-1a39-449e-9909-dc21b7328ae9" (id=ada3e5fc-1a39-449e-9909-dc21b7328ae9) which can be found in the [XXXX] portal.

Sivut

Kommentit (39)

Vierailija

En jaksa odottaa jatkoartikkelia, joten kerron jo osan mielipiteistäni tässä. Lehden keskiarvo oli vuoden huonoimpia: 8,15 (tai jotain sinne päin). Ensimmäinen tarina oli melko normaali, mutta erään käänteen takia arvosana koki syöksykierteen. Paremmassa tapauksessa ylöspäin, mutta näinkin erikoisessa tilanteessa alaspäin. Tarinan piirrosjälkeen kiinnitti huomiota. Vicar on suosittu nimi, joten hänen piirrosjälkeen ei yleensä kiinnitä huomiota. Tässä tarinassa piirrosjälki oli todella huonoa. Vaikka en koskaan arvioi piirrosjälkeä, kun kyse oli näinkin maineikkaasta tekijästä, oli pakko laittaa hieman miinusta. Eikö toimitus valikoi tarinoita mm. piirrosjäljen mukaan? Miten tämä tarina oikein päätyi lehteen? No siksi, koska sen piirsi Vicar! Barks-tarinaa en ollut ennen lukenut. Se oli ehkä liiankin omalaatuinen. Ei ollut Barksin parhaimmistoa. Käänteet tapahtuivat liiankin suunnitellusti vaikka niiden pitäisi tapahtua rakennevirran mukaisesti ja spontaanisti. Tarinalle annoin 8,5 eli on sitä huonompaakin Barksia olemassa. Viimeinen tarina ja jatkiksen ensimmäinen puolikas, ei sisältänyt mitään ihmeellistä. Tarinassa oli tunnelmaa, mutta se ei antanut kovin hyvää kuvaa tulevasta. Samaa kaavaa on kierrätetty jo useasti. McRealeilla näkyy menevän aika huonosti, kun he alkavat jo varastaa ideoita Petruchan, Pihlin ja Kinneyn tarinoista. "Takaisin Klondikeen"-lehden jälkeen oli odotettavissa tasapainottavaa laatua. Lehti ei ollut vuoden huonoin, mutta huonoimmasta päästä. Surkeaa.

Vierailija

Jes, Ristikkkoliite!Mainio Akkari varmaan ylihuomenna!Olette Toimitus tehneet todella hyvää työtä tämän bloginne kanssa!No,eipä muuta kuin hyvää viikkoa ja sitä tulevaa!Jatkakaa samaan malliin blogin kanssa!Terv.Lohis!

Vierailija

Oi mahtavaa että lehdessä on ristikkoliite :) jee!! Ja oli mukava kun tuli se takaisin klondikeen viimmeviikolla, mahtavaa!!

Vierailija

Jee!!! Vihdoin ja viimein pääsee ratkaisemaan ristikkoa. Viime ristikkoliitteestä on sitten aika kauan aikaa. Odotus palkittiin. Odotan jo keskiviikkoa innolla.

Vierailija

Saanen arvata Barks-sarjan. Vaihtoehdot: 1.Omeletti 2.Ruu*****nen kultaa 3.Sateentekijä 4.musiikin lumoissa 5.Hyvä naapuri 6.kruunu vai klaava...

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat