Kommentit (9)

Kunkku Karhu
Seuraa 
Liittynyt13.6.2014

Ei toimi!

Το όνομά μου είναι Kunkku Karhu
Μην χρησιμοποιείτε αυτό σας μεταφραοτές για μετάφραση
------------------------------------------------------------------------------
Karhut ovat lempieläimiäni
------------------------------------------------------------------------------
Pipari on hywää kesälläkin :)

MaxPlays
Seuraa 
Liittynyt24.9.2013
karita tuominen

voiko äänestää postikortilla? mummot ei kyllä selvitä tietään lataamoon eikä äänestykseen saakka.

Ei varmaankaan

CottonJoel
Seuraa 
Liittynyt12.5.2011

Minä äänestin numero 5:ttä, eli Joogamestari. Myös numero 1, eli Onnekas naapuri oli hyvä tarina, mutta minä äänestin Joogamestaria.

Pidän kivoista asioista.

Viia Ankkalinna
Seuraa 
Liittynyt19.4.2012

Ei äänestystä varten sentään Lataamoon tarvitse mennä. Kaikki synopsikset löytyvät täältä Aku Ankan saitilta - ne pääsee lukemaan äänestyslomakkeessa olevan linkinkin kautta. Äänestäminen netissä on helppoa: napsauttaa vain suosikkivaihtoehtonsa edessä olevaa palluraa, kirjaa yhteystiedot (nekään eivät ole pakolliset, mutta jos haluaa osallistua palkinnon arvontaan, ne tietysti tarvitaan) ja sitten vielä napsauttaa tuota "Seuraava sivu" -painiketta.

Synopsikset eivät olisi mahtuneet järkevästi lehteen, joten katsoimme parhaaksi julkaista ne täällä. Emme toki tietenkään diskaa myöskään postikorttiääniä äänestyksestä, kunhan postikortista näkyy selvästi, mistä on kyse. (Ja osoitehan oli Aku Ankka, PL 100, 00040 Sanoma.)

Ei muuta kuin lukemaan ja äänestämään!

Räyh!

pica
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lomakkeen seuraava sivu -nappi tyhjentää vain lomakkeen, eikä näytä siltä, että äänestys olisi tallentunut. Muuten haluan kiittää toimitusta ideasta, tarinat olivat loistavia, eikä haittaisi, jos tällainen kilpailu järjestettäisiin uudestaankin!

metri
Seuraa 
Liittynyt28.5.2009

Hykerryttävän hauskoja ideoita! Oli vaikea valita, kun useamman kohdalla ajatteli, miltä tarina sarjakuvana näyttäisi. Lohdutus: ellei äänestämäni idea voita, voittaja on varmaan kuitenkin joku näistä tykkäämistäni.

Toimiiko äänestys oikein, jos valitsin suosikkini ja lisäsin yhteystietoni sekä klikkasin seuraava sivu, mutta mitään toista sivua ei aukea vaan kaikki kohdat vain tyhjenevät?

Todella hyviä kaikki tarinat!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat