Aito Roope Ankan Onnenlantti (nykyarvo?)

Seuraa 
Liittynyt14.3.2015

Olen saanut pikkupoikana joskus -80 luvulla Aku Ankan tilauksen yhteydessä aidon kolikon ja viestinä silloin oli, että tulee olemaan joskus arvokas keräilyharvinaisuus?? Mahtaakohan kukaan tietää mikä tällaisen arvo mahtaa olla nykyään ja mitä kautta kannattaisi myydä?

Kommentit (4)

Josefin e
Seuraa 
Liittynyt22.3.2014

Hmm enpä tiedä kun katsoin jo huutonetistäkin eikä löytynyt yhtäkään haku tulosta mutta jos ebay ssa voisi yrittää myydä sitä.En usko että keräilijöitä olisi paljon,mutta minkälainen se kolikko oli tarkalleen siis oliko aito kolikko?Kun epäilen hieman että onko monela muullakin sellaine luulisin olevan.

Oletko muuten ollut tällä sivustolla jo kauan?

PÖÖ!  

Ankkaiisalmelainen
Seuraa 
Liittynyt1.12.2013

Meillä on tuo kyseinen lantti. Mikään aito lanttihan se ei ole koska siinä on vain Roopen kuva ja ympärillä lukee onnenlantti. Silti se on melko hieno lantti.

Owls are not what they seem.

lukija2
Seuraa 
Liittynyt21.4.2015

Moi,

peruslantin arvo voi olla muutama euro. Kolikosta on tehty pieni 12-14kpl hopeinen versio, joiden arvo on korkea useita satoja euroja varmaankin. Kyseessä on siis melkoinen harvinaisuus.

http://www.perunamaa.net/sarjakuvat/erikois/erikois.php

`Roope-setä

Roopen onnenlanttia painettiin 1980-luvulla Sanoman asiamiesten jaettavaksi markkinointilahjaksi tilauksien tekijöille. Kolikosta on olemassa myös hopeinen 12 kappaleen painos sekä kultainen 1 kappaleen painos.´

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat