2015/13

Seuraa 
Liittynyt15.2.2015

Aku Ankka: Rodeon rautahermo

Jes, jo toinen Williamin vanha johtosarja tänä vuonna! Sujuvaa luettavaa. Yksinkertainen juoni ja mainiot piirrokset. Kyllä on Williamin piirrostyyli muuttunut (huonompaan suuntaan) wanhoista hyvistä ajoista. Kyllä tämä on vuoden parhaimpia tarinoita tähän mennessä. 9+

Sattumaa? Myös viime vuonna numerossa 13 julkaistiin John Lustigin johtosarja.

 

 

Hessu: Piinallinen patikkaretki

 

Gorm Transgaard ja Joaquin on hyvä Mikki-pari. Transgaard keksii aina jonkun uuden seikiailun ja Joaquin sopii todella hyvin Mikki-piirtäjäksi. Vielä kun tekisivät jonkun Mikki-jatkiksen, tulisi mieleen ihan Paul Murryn klassiset, pitkät Mikki-seikkailut. Mutta miksi ihmeessä otsikossa päähenkilönä luki Hessu? Kyllä se Mikki oli! Kenties toimitus oli ajatellut, että Hessu-otsikko kerää tarinalle enemmän lukijoita kuin Mikki-otsikko. Nykyään kun ei Mikistä enää niin välitetä. Minusta kuitenkin on hienoa, että tällaisia Mikki-seikkailuja julkaistaan vielä välillä Akkarissa. Toivoisin Mikkiä vielä enemmän. Ei, en Hessua, Pollea, Minniä, Pikku-Pelleä tai Helunaa, vaan Mikkiä! * Pläjäytetään tälle 9-.

 

 

Aku Ankka: Naapurukset tukkonuottasilla

Mitäköhän lehden loppuun? Kenties jotain huikeaa? Floyd Gottfreddsonia? Ei, ei toimitus niin hyviä tarinoita enää julkaise. Kenties jokin jatkosarja? Hollantilaisten hassuttelu? Ei. Carl Barksia. Carl Barksia, jonka tarinoita tungetaan Akkariin ihan liikaa. Ihan hyvä tarina, mutta jatkuvaan Barksin tuputtamiseen kyllästyy. Miksei toimitus voi yllättää joskus todella positiivisesti? Koko ajan samoja nimiä. 8+

 

Keskiarvoksi se hyvä 9-. Jes! 

 

* Tällä viittaan siihen, että toimitus julkaisee Akkarissa kyllä Hessua ja välillä muitakin hiirimaailman hahmoja, mutta itse Mikki on nykyään harvinaisempaa herkkua.

Kommentit (1)

D10
Seuraa 
Liittynyt15.2.2015

Yhteenveto maaliskuun Akkareista.

Nouseeko taso? Noh, heti kuun alussa se näytti ainakin laskevan. Vuoden tähän mennesä surkein lehti, numero 10, sai minulta arvosanan  8-. Minun mielestäni, jos Akkarin arvosana alkaa numerolla 7, on Akkari sen verran huono, ettei sitä mielellään edes lukisi. Tämä Akkari oli juuri ja juuri luettavissa. Numerot 11, 12 ja 13 olivat kuitenkin hyviä, jes! Niille kaikille numeroksi 9-. Mikkiäkin julkaistiin numerossa 13, joten en nyt anna Mikki-tarinoiden puuttumisesta miinusta. Kuukauden keskiarvo on 8 1/2, joten vieläkin on parantamisen varaa.

Huhtikuun Akkarit arvostelen noin viikon päästä Akkarin 18 kommenteissa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat