2015/19

Seuraa 
Liittynyt15.2.2015

Aku Ankka: Ainutlaatuinen onni

Tämä oli tällainen perus Paul Halasin käsikirjoittama johtosarja, eli ei mikään huikea. Vähän harvinaisempi Ankka-piirtäjä, Nunez, oli piirtänyt tämän tarinan. Hän ei ole mikään hyvä piirtäjä, mutta ihan ok. Loppu oli hauska, muuten tarina oli sellainen ihan hyvin kulkeva mutta turhan tylsä tarina. Annetaan nyt vaikka 8+.

Mummo Ankka: Kukin tyylillään

Daniel Perez ja Daniel ovat ilmeisestikin samoja piirtäjiä. Hänen Egmont-tarinansa hän piirtää mielestäni paremmin kuin alankomaalais-sarjansa. Tässä tarinassa käsikirjoittaja oli Lars Jensen. En erityisemmin välitä Mummo Ankka-tarinoista, mutta itse Carl Barksin keksimä herra Heinähattu ja taustalla vilisevät hauskat tapahtumat antoivat plussaa. Tällekin tulee 8+.

Pelle Peloton: Aivoloma

En nyt muuta sanottavaa keksi, kuin että ihan kiva hollantilaisten Pelle-tarina. 8 1/2

Roope-setä: Suuri puhdistus

Joskus Noel Van Hornin tarinat ovat todella hyviä, mutta tämä meni nyt kyllä vähän överiksi. Eihän siinä kolikonkiillottajassa ollut mitään järkeä! Täysin älyvapaa luomus suoraan sanottuna! Todella ärsyttävä hahmo! Sen takia annan tälle vain numeron 6 1/2!

Mikki Hiiri: Räjähtävän hyvää

Hienoa, että Toimitus muisti 110 vuotta sitten syntynyttä Floyd  Cottfredsonia, vaikkakin vain näin lyhyellä stripillä. Saatiinpa Mikkiäkin tähän lehteen. 9 1/2

Ei tunnu hyvin alkavan Toukokuu. Lehdelle numeroksi 8+.

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat