Aktiivistukaa muuallakin kuin keskusteluissa!

Seuraa 
Liittynyt15.2.2015

Hyvää kevättä!

Onnistuin jo edellisessä "kamppanjassani", eli sain monet kiinnostumaan Akkareiden arvostelusta uudelleen. Nyt alkaa toinen "kampanjani", nimittäin yritän saada käyttäjät innostumaan muustakin kuin keskusteluista! Varmasti vaikeampi toteuttaa...

Tietääköhän kovinkaan moni edes, mitä kaikkea näiltä sivuilta löytyy? Aloitetaan laittamalla linkkejä tämän sivun eri kolkkiin:

Muistatko jonkin Toimituksen mielenkiintoisen uutisen tai blogin? Täältä löydät kaikki Toimituksen Ajankohtaista-osioon kuuluvat kirjoitelman järjestyksessä uudesta vanhimpaan:
http://www.akuankka.fi/arkisto/ajankohtaista/1

Haluaisitko tietää jotain Aku Ankan Toimituksen väestä? Täältä löydät kaikkien hiedän pienen esittelyn:
http://www.akuankka.fi/artikkeli/tietolaari/ankka_toimitus/ankka_tuotteiden_tomera_toimituskaarti

Haluatko oppia piirtämään Ankka-sajrakuvia? Tänä vuonna pitkin vuotta Akkarissa ilmestyy Kari Korhosen niksejä Ankka-sarjisten luomiseen, mutta näiltä sivuilta löytyvät ohjeet ovat vanhempia:
http://www.akuankka.fi/alue/taidetta_koteihin

Jos ei ole tekmistä, voi käydä ainakin ensihätään täällä:
http://www.akuankka.fi/alue/puuhat
Löytyy ristikoita, ihan perinteinen palapeli kuin Sudenpentukenraaliarvonimigeneraattorikin, jolle siis syötetään oma (tai kenen vaan) nimi, ja arvonimigeneraattori kertoo, mistä nimesi on lyhenne. Ennen Arvonimigeneraattori oli todella suosittu käyttäjien keskuudessa.

Pelien ystäville Pelit-osiosta löytyy jopa kahdeksan peliä. Karhukoplan trampoliinipullahdus oli ennen todella suosittu. Voit myös testata tietämystäsi esim. piirtäjien ja kuolemattomien kuplien suhteen. Mukana on myös DoubleDuck-peli!
http://www.akuankka.fi/alue/pelit

Palautetta Toimitukselle taasen voi lähettää tätä kautta:
http://www.akuankka.fi/palaute

Ps. Kesti aika kauan keksiä topicille nimi. Jonkun nyt sitten keksin.

Kommentit (6)

Josefin e
Seuraa 
Liittynyt22.3.2014

Hyvä topic D10 olen itse käynyt vain peleissä puuhissa,mutta nyt kun katsoin asiaa eri (siis kuinka paljon tekemistä on muuallakin kuin vain keskusteluissa)kantilta alkaakin kiinnostamaan ja on hienoa kun yrität kannustaa käyttäjiä takaisin muuhunkin toimintaan kuin keskusteluun.

PÖÖ!  

A r s k a
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ja seuratkaa tietysti Akkaria muissa somekanavissa! Ankkalinnahan on aika hyvin edustettuna eri sivustoilla: Facebookissa (Aku Ankka), Instagramissa (Akuankka_ankkalinna), Twitterissä (AkuAnkka_313) ja Youtubessa (Aku Ankka).

D10
Seuraa 
Liittynyt15.2.2015

Voitaisiin järjestää vaikkapa jotain Karhukoplan Trampoliinipullahdus-kisoja, mutta yksi pulmahan siinä on: Kuka tahansa voi huijata, että on saanut enemmän pisteitä kuin oikeasti.

Muumi Ankka
Seuraa 
Liittynyt5.11.2013

Mikähän halu ihmisillä on aina huijata voittaakseen? Trampoliinipuhalluskisa olisi kyllä varsin hyvä idea Mun mielestä.

Kirjoitin tämän viestin åpuhelimella ~Qwhlrt 2013

Josefin e
Seuraa 
Liittynyt22.3.2014

Niin juuri haluaisin itsekin olla mukana trampoliinipuhallus kisassa ja saan todella huonosti pisteitä enkä silti halua huijata halu johtuu varmaan siitä että heillä on niin huono omatunto että heidän on pakko voittaa jossakin.Mutta minulla tulee pahamieli jos itse huijaan.

PÖÖ!  

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat