2015/22

Seuraa 
Liittynyt12.11.2012


Pelle Peloton - Manageripulmia

Selailtuani Akkarin tuttuun tyyliin nopeasti läpi jouduin jälleen pettymään, sillä yhtään Carl Barksin tarinaa eivät silmäni onnistuneet bongaamaani. Ryhdyin kuitenkin lukemaan tätä tarinaa ja hämmästyksekseni huomasin sen olevan Barksin kirjoittama! En tiedä, kuinka suuri osa tarinasta oli Barksin käsialaa, mutta tarina oli ihan kohtalainen. Juoni oli ihan hyvä, mutta Iiliäinen oli hieman ärsyttävä hahmo. Lopetus oli aika veikeä, ja piirrokset vallan mainiot, taattua Jippesiä. 

Sudenpennut - Kovaa melua Kurnulammesta

Hieman naiivimpi tarina tähän väliin. Juoni oli vähän tylsähkö ja eskaloitui melko ripeästi. Piirroksista täytyy kyllä antaa plussaa, vihreä värimaailma hiveli silmää. 7


Roope-setä - Laivasto pulloissa

No tämä oli hyvä tarina. Väärinkäsitykset ovat aina hauskoja. Vähän kuitenkin vieroksuin tätä Bella-neitiä, ehkä hänet olisi voinut korvata jollain tutummalla hahmolla, kuten Iines tai Mummo. Piirrokset veikeää Hubbardia, mutta tarinan lopetus olisi voinut olla parempikin. En pidä tuollaisista "kaikki ovat voittajia" tyylisistä lopetuksista. Viimeisessä ruudussa olisi pitänyt olla maassa nyyhkyttävä Roope etualalla ja Bella ja veljenpojat tyytyväisinä taustalla. 

Plussaa tulee vielä kaikista yksisivuisista, erityisesti Al Taliaferron hupailusta. Karhukopla-tarinasta rapsahtaa pienoinen miinus. Keskiarvoksi tulee 8+, joten tämä oli hyvä lehti.

Tämän viikon Akkari oli mitä ilmeisimmin viimeinen, joka tähän taloon saapuu postitse. Olisin toivonut viimeiseltä Akkarilta vähän parempaa, esimerkiks joku Barksin klassikko olisi tehnyt terää. Valitettavasti Barksia tulee nyt viikon myöhässä. Tämä oli kuitenkin varmasti oikea aika lopettaa Akkarin tilaaminen, kyllä sen verran lapselliseksi mennyt. Olen jo liian vanha Akkarin naiiville nykyhuumorille, josta nyt viime vuosina on aiheutunut enemmän myötähäpeää kuin iloa.  Tästä lähin minulle riittää tämä uusi Carl Barksin parhaat sarjat -kirjasarja. Hyvästi Akkari, oli kiva tuntea. Tapaamme ehkä vielä kaupan lehtihyllyllä.

Ruutitynnyri - Kaikki okei!

Kommentit (2)

D10
Seuraa 
Liittynyt15.2.2015

Todella pikainen arvostelu: Ihan hyvä, mutten kauheasti välitä Hubbardista. Daan Jippesin, John Lustigin ja Carl Barksin tarina taas oli todella hyvä. Lopussa oli vielä kaksi vanhaa 1-sivuista, niistä plussaa. Muut tarinat olivatkin sitten keskitasoa huonompia.8 1/2

Toukokuun Akkarisadon arvostelu tulee joskus, ehkä jo tänään.

D10
Seuraa 
Liittynyt15.2.2015

Kuukauden lehtien numerot olivat 8+, 9, 9- ja 8 1/2, eli toukokuun Akkarien keskiarvoksi tulee 8, 625.

Parhain Akkari tässä kuussa oli numero 20 ja huonoin 19.

Parhain tarina tässä kuussa oli Tony Stroblin Kiipeilyä kanjonissa ja huonoin Noel Van Hornin Suuri puhdistus.

Yli ysin keskiarvoiset kuukaudet olivat ennen ihan normaaleja, mutta nykyään se kuulostaa vain kaukaiselta haaveelta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat