2015/37

Seuraa 
Liittynyt15.2.2015

Jälleen Ankkalinnakemainen arvostelu, mutta nykyään arvostelen preesensissä.

Kansi on Maximinon piirtämä, eli ihan hyvät piirrokset. Idea ei ole mitenkään erikoinen ja punainen tausta ei mielestäni sovi tälle kannelle.

 

Tässä numerossa nähdään hieman harvinaisempi hahmokolmikko. Varsinkin päähahmoina he esiintyvät nykyään todella harvoin. Kyseessä on tyttökolmikko Leenu, Liinu ja Tiinu, ja käsikirjoittajana tarinassa on arvatenkin harvinaisempiin hahmoihin erikoistunut Lars Jensen. Jensen osaa välillä luoda oikein mainioita jälleennäkemisiä, mutta joskus tarinat on tehty väkisin vain siinä esiintyvien harvinaisten hahmojen tähden. Ollaan haluttu pitää elossa vanhoja hahmoja, mutta tarinan ideaa ei olla kummemmin mietitty. Tämä tarina kuuluu siihen sarjaan, eikä mielestäni Leenua, Liinua ja Tiinua tarvitsisikaan "pitää elossa" sarjakuvissa, vaikka itse Carl Barks onkin heidät luonut. Piirtäjä Marco Rota tuhlaa kykyjänsä tällaiseen, mutta onneksi hän on piirtänyt Timanttisen etsiväkolmikon aloitusruudun taustalle hienon kaupunkimaiseman.

 

Karhukoplan rötöstelyt ovat aika puuduttavaa luettavaa, kun mukana ei ole Roopea. Kannen piirtäjä Maximino on piirtänyt tämänkin, mutta Gorm Transgaard ei ole keksinyt hääppöistä juonta. Jotain omalaatuistakin Potut pottuina-sarjassa on, mutta suurimmaksi osaksi sitä tylsää Karhukoplan sähläystä. Sähläykseksi meni myös Terry LaBanin ja Angelin  Kovaonniset miehet, joka on osittain jopa puistattava.Jatkuvat lähikuvat ja outo juoni yhdisttynä tekevät tarinasta varmaankin kuukauden huonoimman.

 

Ainoa kiitettävån positiivinen tarina on lehden johtosarja, jonka ovat tehneet Andrea Ferraris ja Olaf Moriarty SolstrandMielipidevaikuttaja on omalaatuinen, ja hieman tavallista väkivaltaisempi tarina. Ei tästä keksi paljoa sanottavaa, muuta kuin että hyvä suoritus.

 

Kokonaisuutena lehti oli huono.

 

Mielipidevaikuttaja: 9-

 

Timanttinen etsiväkolmikko: 7 1/2

 

Potut pottuina: 8

 

Kovaonniset miehet: 7

 

Kokonaisarvosana: 8

 

 

 

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat