RE: Haluasitteko että ensimmäisi aku ankkoja myytäis vielä.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mä haluaisin!

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Ne olisivat niitä uusintapainosten uusintoja, alkuperäisiä mahdoton asia, ja moni sanonu arvo romahtais, ei järkee.

Vierailija

Olisi kyllä kiva jos niitä vielä myytäisiin mutta varmaan niiden arvo olisi aika paljon eli en tiedä että saisinko sellaista ihan pienellä raha summalla niin kuin nykysiä ankkareita mutta olisihan ihan kiva jos niitä vielä olisi myynissä. vähän kaks piipunen juttu. :) :D :)

King Henkka
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Vois olla ihan ok, mutta ei se enään tuntuisi semmoiselta, jos niitä yksittäin tulisi uusintapainoksina. Uusintapainos on uusintapainos, eikä se laske alkuperäisen arvoa. Vaikka tulisi tuhat uusintapainosta ei se silti muuta niiden alkuperäispainoksien määrää. Alkuperäinen ja uusintapainos, kun on ihan eriasia. Vanha alkuperäinen on arvokas, mutta uusintapainos ei.

Vierailija

Olisihan se hyvä, jos ilmestyisi ensimmäisiä Taskareita. Silloin voisin ostaa niitä, mutta ei ne silloin olisi harvinaisia.

Vierailija

Kyllähän niitä ensimmäisiä akkareita myydään,mutta vain divareissa,ei markettien hyllyillä...;) Ja se on vain hyvä,koska jos harvinaisuuksia saisi halvalla kaupan hyllyiltä,niin mitäs harvinaisuuksia ne enää sitten olisivat??Keräilijöiden kokoelmat menettäisivät arvonsa :@

Vierailija

Olishan se ihan hauskaa jos vaikka joku kauppaketjun kauppa löytäis jostain varastosta ensimmäisii Aku Ankkoja ja laittaisi myyntiin. Mut eihän ensimmäisen Aku Ankan arvo laskis jos tulis uusintapainoksii. Eihän se vioden 2001 lehti mitään arvoo laskenu.

Vierailija

Haluaisin ,koska niissä on enemmän hauskoja juttuja meillä on niitä vähän ja kirpputorilta niitä saa!! <3

Vierailija

Jos niitä tulisi myyntiin, niiden arvo voisi romahtaa huomattavasti. Silloin olisi periaatteessa ihmeellistä, jos jollakulla ei olisi taskari nro:1:stä. Eli toisinsanoen ne ei olis enää yhtään harvinaisia... Mutta itse ostaisin sen jos niitä tulis myyntiin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat