Roope Tunteeton Ensimmäinen?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Onko Roope Ankka tunteeton kivisydän?

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Roopehan on pohjimmiltansa tosi lutuinen luonne ;) Hänen vain on täytynyt kasvaa kovapintaiseksi, ja siinä sivussa hänestä tuli itsekäs. Mutta kyllä se on oikeasti pehmo. Jos olette esim Rosan srjat lukeneet niin tiedätte. Juuri tuon vuoksi Rosan ¨Roopea rakastankin :D

Vierailija

On kyllä todellakin! Kuten melkein kaikki edelläni mainitsivat, sarjasssa Takaisin Klondikeen Roope oli ensimmäisiä kertoja tunteellinen. Jossain meillä olevassa Ankassa Romano Scrapan (miten lie kirjoitetaan) piirtämässä jutussa Roopella taisi olla tunteita Riittaa kohtaan.. Mistäs sen tietää? ;) ;)

Vierailija

Vince kirjoitti:Kyllä se joskus on. Mutta välillä on poikkeuksiakin, antaahansa hän joskus lomareissuja Akulle ja pojille. He myös pääsevät mukaan hänen seikkailuhinsa.

Niin. Ne tarinat luen aina :)

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kyllä se joskus on. Mutta välillä on poikkeuksiakin, antaahansa hän joskus lomareissuja Akulle ja pojille. He myös pääsevät mukaan hänen seikkailuhinsa.

Vierailija

Roope on "kivettynyt" vasta vanhempana ja kyllä häneltä vieläkin löytyy tunteita (muitakin kuin rahojansa kohtaan).

Vierailija

Minä annan arvosanan V.I.I.S.I.T.O.I.S.T.A.

Se tarkoittaa Valheeton Ilkimys Ilman Sosiaalista Imperiumia Toistaitoinen Orja sekä Ilkimys, Saita Työntekijä Auringosta.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat