(9462134e-eb41-4c03-b380-71b3a7034d13) - 9462134e-eb41-4c03-b380-71b3a7034d13

Vierailija

This thread contains comments for topic "9462134e-eb41-4c03-b380-71b3a7034d13" (id=9462134e-eb41-4c03-b380-71b3a7034d13) which can be found in the [XXXX] portal.

Sivut

Kommentit (39)

Vierailija

Kun Aku muuttui vihreäksi jättiläiseksi, käsikirjoittajana olivat Pat & Carol McReal. Loppujen lopuksi Halasin tunnistaa parhaiten rikos- ja kalastustarinoista, jalkapallotarinoita unohtamatta. Totta tosiaan, Vicar alkaa jo vanheta. Tällä en tarkoita ruudussa näkyvää korvavirhettä vaan hänen piirrosjälkeään yleensäkin. Johtosarja oli käsikirjoitukseltaan mainio, mutta järkyttävien rakenne-epäkohtien takia se on vuoden huonoimpia tarinoita. Toivottavasti kansikuvakisan voittajakuva on hyvä, vaikkei kansikuvilla niin väliä olekaan. Lehti oli sattumoisin keskitason alapuolella ja omien laskujen mukaan keskiarvolla 8,17. Parempi onni ensi viikolla. Lehden ehdinkin jo arvostella viime artikkelissa. Tämä artikkeli oli mielenkiintoinen ja sisältörikas. Lisää tällaisia. Ja viimein kysyttiin käsikirjoittajamielipiteitä. Nykykäsikirjoittajista paras on Casty, mutta esim. Rune Meikle on tätä parempi. Mietin, että mitä on käynyt vuosituhannen alun mahtavalle käsikirjoittajalle, Charlie Martinille. Tosin toivon, että jonakin päivänä tulisi Ankantekijät, joka olisi omistettu Guido Martinalle ja siinä samalla mahdollisesti Giovan Battista Carpille. Molemmat ovat loistavia käsikirjoittajia vaikka Carpi tunnetaankin enemmän piirtäjänä. Muita hyviä: Giorgio Pezzin, Bruno Enna, Rudy Salvagnini, Henning Kure, Bruno Concina, Romano Scarpa, Spectrum Associates, Bob Langhans, Mark & Laura Shaw, Elizabeth Rowe, Kurt Behnke, Tito Faraci...

Vierailija

Akkari kuulostaa rennolta ja odotan innolla Kansikuvakilpailun kuvia vaikka en itse valitettavasti osallistunut!

Vierailija

Pöh, menipäs lukuinto yhden pikkujutun takia hieman nolliin. Lehdessä oli nimittäin haaleita sivuja. Sivulla 5 on kokonaisuudessaan haalea, mutta kuvassa, jossa apina läpsäisee Aku takapuoleen apina on sininen, hieman rusehtava sieltä täältä, saman sivun muissa kuvissakin myös vähän, muttei niin paljon. Sivulla 8 sama virhe, haaleus, ja ensimmäisen ruudun apina taas muuttunut sinertäväksi. (Ja tämä ei ole mistään auringon/lampun varjosta/valosta kiinni, kokeilin eri aseinnoissa liikutella lehteä ym. ei auttanut, vaan kyllä ne oli haaleat ja apina siniehkö.) Sivu 13 haalea, samoin sivu 16, sen jälkään ei haaleutta tainnut olla. Itse lehteen. Pidän enemmän artikkeleista, kun yksisivuisista ;) Halas & Vicar yhdistelmä toimii, mukavaa, että klassikoiden jälkeen palattiin arkeen. Tarina on oikein sujuva, ja piirrokset hyviä, tosin hieman yli ampuva, mutta niinhän se Halas tekee. Vicar piirtää upeasti eläimiä, varsinkin tiikeri oli hieno :) Yleisestikin olen tälläinen eläinten ystävä (kissa on meillä kotona ja toinen tulossa kaiketi), niin nämä tarinat minuun uppoaa. Barksia lisää, mukavaa. Tarina on hyvinkin perinteinen Barks -klassikko, mutta aina Aku erikoiset ammatit naurattaa, tällä kertaa hyvinkin hauska ammatti. Loistavaa toimitus, lisää Barksia! (Hyvä, että Barksin joulu tulee sitten jouluna, aiemmin toivoin sarjaa Pelastaa Tyhjälän joulun, mutta ei sitä tarvitse laittaa Ankkaan, kun sen eepoksesta sitten voi lukea ;) Tosiaan, tämä Sateentekijä oli hyvä tarina, hyvät piirrokset. Lehti oli outo: jättiläisapinoita, Akun todella outo ammatti ja mitäs vielä: jättiläisetanoita! Tämä Limainen jama ei iske minuun, vaikka olisikin sitten Aku tarinakin, niin juoni ei oikein vain iske. Ties mitä jättiläisiä on jo ollut, muurahaisia ja robotteja ainakin ja nyt sitten etanoita. Hessun "tyttöystävä" taitaa olla koko homman ainut uusi juttu, muuten perusjatkosarjaa huonompi tarina, joka pilaa koko lehden keskiarvon. Piirokset ovat kyllä ihan hyvät Maximinolta, Pat ja Carol saisivat vain vähän ajatellummin tehdä näitä kässereitä. No, katsotaan jos tarina parantuu loppua kohden. Laskettu keskiarvo: 7½ tälle lehdelle, eli juuri tavallinen lehti. Jos joku kaipaa erikseen tarina arvosanoja, ne menee näin, Halas&Vicar: 8- Barks: 8+ McGrealit&Maximino: 6½. Voi surkeus, pitää todella yrittää laittaa lyhyempiä kommentteja. Jaksaako toimitus näitä edes lukea? Tai lukeeko toimitus näitä ylipäätään?

Vierailija

Nämä artikkelit ovat aina yhtä mielenkiintoisia! No pikku-virhehän se oli! Minä kuitenkin pidän lehden arvosanan samana tästä virheestä huolimatta!Minä tein päivä sen jälkeen kun Kansikuvakilpailu päättyi Kannen aku ankkaan mutta sitten huomasin että Lähetysaika oli umpeutunut! No, lähetin kuitenkin Lomakuviin pari kuvaa! En itse kyllä tajua tuota Mustassametsässä valitusta! Eihän se ole mikään huono sana! Mahtava artikkeli!

Vierailija

Kun nyt alettiin puhua virheistä ja sanakirjoista, niin Mikki-tarinan kääntäjän olisi kannattanut tarkistaa etanan ja kotilon ero. Kuvissa on kotiloita, mutta tekstissä puhutaan enimmäkseen etanoista, vain pari kertaa kotiloista. Ne eivät ole sama asia!

Vierailija

Heh. Hauska virhe tosiaan. Vicar on mainio piirtäjä eikä yleensä virheitä tee, mutta erehtyminen on inhimillistä. Ajoittaiset virheeet ovat vain mukavaa luettavaa/katsottavaa... Heh! Ja vielä Paul Halasista sen verran, että Halas on myös mainio käsikirjoittaja.:)

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat