Paras Roopen nuoruustarina?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mun mielestä ehkä Klondiken keisari.

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

Akuhullu97 kirjoitti:Klondiken keisari, White Angony Creekin vanki, Transvaalin tuittupää ja Cutty Sharkin Cowboykapteeni ovat parhaat.

Sama mieltä Akuhullu97

Rosa4tehwin
Seuraa 
Liittynyt28.6.2008

roopen nuoruutta koskevat tarinat ovat ne parhaat akkarimaailman tarinat. Ja luonnollisesti rosan piirtäminä ja käsikirjoittamina.

Parhaimpina voi jo suoraan mainita Elämä ja Teot -albumista löytyviä tarinoita (EjT I ja EjT II on toisessa kämpässä, niin en muista nimiä luultavasti täysin oikein [mutta Wikipedia auttaa :P]). Mm. Transilvaanin tuittupää, Klondiken keisari (ehkä paras tarina), Cutty Sarkin cowboykapteeni, Hämäyksen hurrikaani ja Yukonin sydän.

Muitakin hyviä löytyy, mutta tuossa ehkä ne parhaimmat. Oikeastaan koko EjT I & II :n sisältö on kokonaisuudessaan erinomaista luettavaa.

Vierailija

White Angony Creekin vanki on ehkä paras, mutta se vähän minullakin vaihtelee. Mutta kaikein paras Roope Tarina on Don Rosan Kirje Kotoa, jota sanon myös tämän hetken parhaaksi tarinaksi koskaan!

Vierailija

Rosa4tehwin kirjoitti:roopen nuoruutta koskevat tarinat ovat ne parhaat akkarimaailman tarinat. Ja luonnollisesti rosan piirtäminä ja käsikirjoittamina.<br />

<br />

Parhaimpina voi jo suoraan mainita Elämä ja Teot -albumista löytyviä tarinoita (EjT I ja EjT II on toisessa kämpässä, niin en muista nimiä luultavasti täysin oikein mutta Wikipedia auttaa :P). Mm. Transilvaanin tuittupää, Klondiken keisari (ehkä paras tarina), Cutty Sarkin cowboykapteeni, Hämäyksen hurrikaani ja Yukonin sydän.<br />

<br />

Muitakin hyviä löytyy, mutta tuossa ehkä ne parhaimmat. Oikeastaan koko EjT I &#38; II :n sisältö on kokonaisuudessaan erinomaista luettavaa.

Täysin samaa mieltä! :D

Vierailija

Klondiken keisari,Transilvanian tuittupää ja Yukonin sydämet ovat ylivoimaisesti parhaita Roopen nuoruutta käsitteleviä tarinoita.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat