Osaatko sinä piirtää jotain disney hahmoa?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Osaan piirtää vain pluton

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

Sain juuri valmiiksi yhden aika pitkäveteisen piirroksen. Aku Ankka säikähtää partaista pelottavaa miestä. Meni kai jokunen tunti kun piirtelin, rajasin ja tussasin kaikki yksityiskohdat. En vaan pistä sitä varmaan pitkään aikaan galleriaan ripustettavaksi. Joskus se kuitenkin varmaan tulee jos vain ripustavat galleriaan.

Vierailija

Pikku Apulainen on kaikista helpoin oppia piirtämään mihin asetoihin tahansa ja miten vain. Ei tarvi ilmeistäkään yhtään huolehtia.

Vierailija

No voisin sanoa, että osaan piirtää Lauri Lokin aika hyvin. :^D Olen harjoitellut oikein kovasti. (Piirtänyt yhden kuvan, joka ei ole vielä Galleriaan saapunut).

Sami-96

Vierailija

Jos piirtämisessä saa olla malli, niin osaan melkein kaikki. Mutta jos ei, niin akun pää on helpoin. Vartalon osaa piirtää joten kuten.

Vierailija

Jos ei ole mallipiirrosta vieressä, niin osaan piirtää Akun, Roopen, Touhon ja Ankanpojat. Jos saa ottaa mallia jostain piirroksesta, niin eihän se ole edes kunnon piirtämistä, ainakaan minun mielestä.

Vierailija

Osaan piirtää ilman mallia Akun,Roopen,Iineksen ja pikku apulaisen.Muut ovat sitten aika vaikeita mutta osaan kai minäkin ne jotenkin vetää paperille.

T:megaduck

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat