Paras piirtäjä

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Minua on aina kiinnostanut, että kuka on suosituin Ankka-piirtäjä. Don Rosa vaikuttaa olevan ykkösenä, mutta katsotaan nyt mitä mieltä te olette. Hyviä piirtäjiä on monia kuten esim. Rosa, Barks, Victor Arriagada Rios (Vicar), Rota, Heymans, Andersen, Korhonen, Ferioli, Rodriguez... Oops.. Tulihan niitä. Tässä oli kyllä vain osa niistä kaikista. Kuka on teidän mielestä hyvä tai vaikka jopa PARAS?

//Perusteluja niihin vastauksiin, kiitos!

~Hidis

Sivut

Kommentit (331)

Vierailija

Vicar ja Don Rosa:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

...on ehdottomasti parhaita.

Makuuni kuuluu myös Ferioli,Rodriguez,Kari Korhonen,Marco Rota.ja jotain muitakin

Vierailija

Don Rosa on ylivoimaisesti paras. Hänen klassikkonsa ovat niin mielenkiintoista luettavaa ja piirrustusjälki kympin arvoista. Jos jotain toivon tässä maailmassa, niin toivoisin nimmaria Rosalta. Se olisi kyllä ehkä vähän vaikea saada.

Eihän Barksissakaan mitään vikaa ole, mutta pidän vain jotenkin enemmän Rosasta. Ehkä se johtuu siitä, että lempihahmoni on Roope, ja Don Rosa piirsi paljon Roopea. Sehän oli myös itse Rosan lempihahmo. Barksin piirrustustyyli ei vain välttämättä aina ole minun makuuni. Toki, antaisin piirrustusjäljen arvoksi 10-, mutta hänen klassikkonsa ei välttämättä ole vain semmoisia kuin Rosalla. Rosan klassikoille ei vedä vertoja mikään.

Kolamanneksi paras piirtäjä on mielestäni Vicar. Hänellä on siisti piirrustusjälki, minkä arvosanaksi antaisin 9+.

Piirtäjä, mistä minä en pidä, on Willian van Horn. Hänen piirrustusjälkensä on niin persoonallista, joten en siitä vain nyt niin kauheasti pidä :(

No, eli tässä on mun top 4

1) Don Rosa

2) Carl Barks

3) Vicar

4) Kari Korhonen

Vierailija

Suosikkini on Don Rosa. Pidän hänen yksityiskohtaisesta piirtotyylistään ja siitä, että taustalla tapahtuu aina jotain hauskaa :D

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat