Tyhmää....

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

...kun saa vain keskustella Aku Ankan sarjiksista.:@ Alkaa olla ainoastaan turhia (tääkin on aika turha)ja samanlaisia viestejä. Mitä mieltä ootte???

Kommentit (7)

Vierailija

Siis..? Saahan täällä keskustella myös animaatioista, tekijöistä, näistä nettisivuista ja tehdä visailuja. Vai ymmärsinkö väärin, mitä tarkoitat? Ja nämä ovat kuitenkin Akkarin sivut, joten ei täällä mielestäni kauheasti muusta tarvi puhuakaan.Samanlaisia aiheita kyllä riittää, siinä olet oikeassa.

Vierailija

Ihan turha aihe. Täähän on Aku Ankan nettisivut, niin täällähän just pitää keskustella niistä. Miksi sinä sitten kirjoittelet, jos et kerta halua keskustella Aku Ankoista? Onhan tuolla Animaatioissa joitakin sellasia aiheita joka ei liity Aku Ankkaan, mutta Disneyseen. Ne aiheet kuuluu kuitenkin sinne.

Vierailija

Mun mielestä se ei oo yhtään tyhmää jos haluut keskustella jostaa muusta niin eti joku keskustelu foorumi netistä.

Vierailija

Nämähän ovat Aku Ankan sivut eli nimestäkin voi päätellä, että täällä keskustellaan Disneysta. Jos tekee mieli puhua jostain muusta niin voi hyvin vaihtaa sivua, mutta täällähän voi keskustella kaikesta Disneyyn liittyvästä.

Vierailija

Voithan sä puhua jostain muusta mutta se ei välttämättä ole kovin suosittua. Minusta aiheita saa olla paljon mutta ei esim. Kuka tykkää Akusta? tyylisiä juttuja koska niitä on monta.TODELLA monta.

Vierailija

On se minusta kivaa että jutellaan akkarista. Sitä paitsi täällä jutelaan muustakin mutta rajana on Disney. Mutta kyllä täältä löytyy monta muutakin aihetta jotka eivät kuulu tänne läheskään. Voin kertoo muutaman. Mutta en sitten toivotekijän suutuvan, en nimittäin tarkota sitä pahalla. Yksi niistä on "kuka keräilee pokemon kortteja?" . En halua loukata tällä viestillä ketään. toivon siis että kukaan ei loukkaannu. (h)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat