Uusi Asukas??

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Jos Ankkalinnaan muuttaisi joku uusi vakituinen asukki, kuka ja millainen hän teiän mielestä ois?

Kommentit (11)

Vierailija

Joku ihme hippi-tyyppi, jonka uusi elämäntyö olisi saada Aku ja Teppo rauhaan, mutta sekoaa ja yhtyy sotaan....

Vierailija

Joku Taikaviitan apulainen joka ei tiedä kuka Taikaviitta on eli Aku ja hänestä tulee Teppo Tulpun ja Akun uusi naapuri jossa hän päättää ryhtyä sotaan heidän kanssa!

A r s k a
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Nimi: Seppo Tulppu. Ikä: 30-40 vuotta. Pituus: 140-150 cm. Tuntomerkit: Valkoinen paita, Housut ovat farkut, vyö, kravaatti, Ruskea takki, pientä partaa, lyhyet ja vaaleat hiukset. Ammatti: Tutkija. Muuta: Muuttaa Akun naapuriin, toiselle puolelle tietä, ja on Tepon Serkku, kotoisin hanhivaarasta. Ei pidä Teposta, vaan yhtyy Akun kanssa sotaan Teppoa vastaan, ja edessä on katasrofi!(Tosiasiassa lähes maailmanloppu!)

Vierailija

Rohto Hanhi

Hän olisi Ankkalinnan tohtori. Hän olisi lempeä ja ystävällinen. Hänellä olisi koira nimeltä Bui. Hän rakastuisi Riitta Hanheen.

Vierailija

SE VOIS OLLA PITKÄ LETTINEN LIKKA JOKA VIHJAILEE KAIKESTA JA SIL VOIS OLLA KOIRA JA SEN LIKAN NIMI VOIS OLLA RONJA.W JA SEN KOIRAN NIMI VOIS OLLA NIPSU

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: RE:Uusi Asukas??

didgeriduu - 12.05.11 08:00 (ID 749284)

Vähän niin kun Roope, rikkaampi, mutta jakelisi rahojaan

Yksi on. Ei vakituinen asukki, mutta joskus Ankkalinnassa vieraili eräs öljyllä rikastunut maharadza, joka jakeli rahaa kaikille sitä pyytäville.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat