Painovirhekö?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

No,tämä tulee vähän myöhään mutta oletteko huomanneet Akkarissa 49/2006 että tarinassa Aku Ankka-Säästöpään joulu ei näy Akua yhtään eikä Akua edes mainita?Tämä saattaa johtua painovirheestä,ehkä.

Kommentit (11)

Vierailija

Kyllä siinä painovirhe mitä luultavimmin oli. Sillä sen olisi pitänyt varmaankin olla Roope-setä- säästöpään joulu. Olen lukenut kyseisen tarinan melko äsken. Roope on tarinassa harvinaisen tunteellinen! Säälii säästöpäätä ja OSTAA säästöpäälle kaikkea mahdollista. Kunnes tarinan lopussa paljastuu, että säästöpääkään ei pidä joulusta yhtään! Heh! Melko hauska tarina mielestäni!

A r s k a
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mikä ihmeen painovirhe muka? Ei varmaan! Voihan tuollaisia sattumia piirtääkin, ja se oli sitäpaitsi Roope ja Säästöpää tarina jossa oli vaan Roope ja säästöpää(Myönnän kyllä, että voi olla sattunut painovirhe, koska se oli nimeltään Aku Ankka, Säästöpään joulu. Nimessä on voinut tapahtua virhe, mutta tarinassa ei!

Vierailija

ankkaetsivä kirjoitti:Mikä ihmeen painovirhe muka? Ei varmaan! Voihan tuollaisia sattumia piirtääkin, ja se oli sitäpaitsi Roope ja Säästöpää tarina jossa oli vaan Roope ja säästöpää(Myönnän kyllä, että voi olla sattunut painovirhe, koska se oli nimeltään Aku Ankka, Säästöpään joulu. Nimessä on voinut tapahtua virhe, mutta tarinassa ei!

Jep.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat