Oletko Aku Ankka-piirtäjä?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Olen aina halunnut lukea Aku Ankkaa ja myös itse piirrän Aku Ankka-sarjakuvia ja Aku Ankkaan liittyviä kuvia. Se ei ole helppoa, sen voin sanoa, mutta se on sitäkin hauskempaa. Piirrätkö sinä Aku Ankkoja?

Sivut

Kommentit (79)

Vierailija

Oon piirtäny Aku Ankkoja, pelkkiä kuvia ja tosi lyhyitä sarjoja, eilen alotin just uuden, ehkä vähän pidemmän sarjan.

Vierailija

Voi jes, mikä kysymys !!! Piirtelen nyt niitä ihan hullun lailla !!!! Aina kun koulussa on ihan tavallinen kuvistunti ja saa itse päättää, mitä piirtä, piirän tietenkin jotain Ankka-hahmoja.

Kotonakin tulee paljon piirettyä. Tykkään laitta parhaimmat teokset seinälle koristamaan, koska niitä on kiva katsella, kun tulee super tylsästä koulusta kotiin. Se rauhoittaa mieltä !!

Lempipiiroshahmojani on todellakin Iines, Roope ja Aku.

Vierailija

Toni kirjoitti:Kerran kokeilin, mutta en saanut tehtyä silmistä luonnollisen näköisiä jostain kumman syystä. :D Kerran piirsin eräästä Barksin tarinasta oman versioni, mutta jälki ei ollutkaan yhtä hienoa kuin edellämainitun ankkamestarin..

Mikä Aku tarina?

Vierailija

Olen varmaankin vastannut tähän topiciin joskus. Viimeaikoina en ole pahemmin Ankkoja piirrellyt, tosin syksyllä niitä tuli piirreltyä vähän enemmänkin, mutta eiköhän ne piirrostaidot vieläkin ole tallella. :)

Vierailija

Mikko M kirjoitti:Vuosina 2003-2005 piirsin hullun lailla yli 1000 sivua ja 180 tarinaa Aku Ankkaa. Siihen aikaan en kuitenkaan kovin hyvä ollut eikä mikään tarinoistani ainakaan piirroksiltaan löytäisi tietään Aku Ankka-lehteen. Käsikirjoituksista en nyt tiedä. Nykyisin osaan piirtää Ankkaa paremmin, mutta, jos joskus edes harkitsen työskentelyä Ankkojen ihmeellisessä maailmassa, olisin käsikirjoittaja.

Kuinka kauan oot jo piirtäny?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat