Kultun lähettämä kirje Yukonin sydämet-tarinassa...

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

En oo ihan varma mihin foorumiin tää nyt kuuluis mut laitoin sen nyt tänne. Eli te jotka ootte lukenu Don Rosan Yukonin sydämet-tarinan, niin onko teitä koskaan jääny mietityttämään, että kun Kultu lähetti Roopelle viimeisellä sivulla kirjeen (jota Roope ei koskaan avannut) niin mitä siinä olisi voinut lukea? Tai onko kellään hyviä ehdotuksia :)

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

cAkkU kirjoitti:Luulisi että joku rakkaussepustus tai sitten jääminunluokseni- pyyntö. Olisi hauskaa saada tietää Rosan käsitys asiasta.

Näin voipi olla.

Vierailija

_wonderlust_ kirjoitti:Koska Kultu epäili Roopen tulevan luokseen, arvelisin kirjeessä olleen jonkinlaisen rakkaudentunnustuksen. En usko, että Kultun kaltainen nainen olisi ruikuttanut Roopea jäämään. Sen sijaan hän saattoi hyvinkin uskoa itsevarmana, että Roope jää kun saa tietää sataprosenttisesti hänen tunteistaan. Nuorempana tämä häiritsi minua enemmän, mutta nykyään ymmärrän, ettei kirjeen avaaminen olisi ollut mahdollista ottaen huomioon kaikki vanhemmat jaksot. Rosalla olisi pitänyt olla hyvä selitys, miksi kirjeessä ylipäätään luki, mitä siinä olisi lukenut, ja miksi Roope kuitenkin lähti. Loppuratkaisu toi sopivan salaperäisen lisän Kultun ja Roopen muutenkin hämärään ja osittain salattuun suhteeseen.

Sama mieltä wonderlust

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Koska Kultu epäili Roopen tulevan luokseen, arvelisin kirjeessä olleen jonkinlaisen rakkaudentunnustuksen. En usko, että Kultun kaltainen nainen olisi ruikuttanut Roopea jäämään. Sen sijaan hän saattoi hyvinkin uskoa itsevarmana, että Roope jää kun saa tietää sataprosenttisesti hänen tunteistaan. Nuorempana tämä häiritsi minua enemmän, mutta nykyään ymmärrän, ettei kirjeen avaaminen olisi ollut mahdollista ottaen huomioon kaikki vanhemmat jaksot. Rosalla olisi pitänyt olla hyvä selitys, miksi kirjeessä ylipäätään luki, mitä siinä olisi lukenut, ja miksi Roope kuitenkin lähti. Loppuratkaisu toi sopivan salaperäisen lisän Kultun ja Roopen muutenkin hämärään ja osittain salattuun suhteeseen.

Vierailija

Luulisi että joku rakkaussepustus tai sitten jääminunluokseni- pyyntö. Olisi hauskaa saada tietää Rosan käsitys asiasta.

Vierailija

Kultuhan yrtti saada Roopen takaisin alapuollelleen, jalkojensa juureen.

Veikkaisin jotain joka sattuisi sydämmeen mutta joka herättäisi tunteita.

Vierailija

Ei yhtääääään mitään hajua. No, sen tiedän, että siinä luki jotain, tai sitten siinä ei lukenut mitään, joka olisi toiminut vitsinä... tai sitten siinä luki jonkinlainen pikku-kalle vitsi. Ääh... liian vaikeaa arvattavaksi... vai onko? Sitä minä en tiedä.

Vierailija

cAkkU kirjoitti:Luulisi että joku rakkaussepustus tai sitten jääminunluokseni- pyyntö. Olisi hauskaa saada tietää Rosan käsitys asiasta.

just niin ;)

Vierailija

Ah, semmoinen asia, jota ei tarvi koskaan saada rietää, koska niin ei ikinä tapahtunut. Kultuhan ajattelee, että kirjween luettuaan Roope palaa Kultun luo. Olisiko Roopesta ikinä tullut maailman rikkainta, jos hän olisi jäänyt Kultun luo.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat