Jotku kirjottaa akupediaan mitä sattuu.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Minkä niminen artikkeli se oli? Haluaisin käydä katsomassa. Mutta en vain tiedä sen nimeä. Enkä kyllä ole huomannut tuollaista. Mistähän seuraavaksi kirjoitetaan? Lucky Lukestako?

Sivut

Kommentit (38)

Vierailija

Kävin juuri äsken kirjoittamassa Palle Pulpusta Akupediaan. Sieltä löytyi artikkeli hänestä jo valmiiksi, ajattelin kurkata sen. Artikkelissa luki näin: palle pulppu on ankka joka haluaa nyrkkeiliäksi. Kaikki pienellä, opetelkaa edes hieman äidinkieltä ennenkuin kirjoitatte sinne! Kirjoitin sinne nyt kaikki uudestaan...

Vierailija

N0 B0DY kirjoitti:Minkä niminen artikkeli se oli? Haluaisin käydä katsomassa. Mutta en vain tiedä sen nimeä. Enkä kyllä ole huomannut tuollaista. Mistähän seuraavaksi kirjoitetaan? Lucky Lukestako?

Niitä on monia "Muut" "osiossa".

Vierailija

Luulen että he jotka kirjoittavat Akupediaan turhuuksia, eivät ole ymmärtäneet Akupedian tarkoitusta. Jotkut myös kirjoittavat niitä tahallaan, mutta eivät välttämättä kaikki.

Vierailija

en oo kyllä huomannut, mutta kyllä se on aika outoa, sillä se on yksinkertaisesti kielletty keskustelu säännöissä. Ei oo varmaa lukenu...

Vierailija

Niinpä, joillain taitaa olla sudenpentumitalit mielessä, tai sitten ne ei ole oikein hokannut Akupedian ideaa, jotkut kirjoittaa sinne keskustelu tyylisesti, kuten "Onko Aku hyvä hahmo" tai jotain vastaavaa.

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

Se on jo ikävää, että sinne kirjoitellaan jostakin "Kuka haluaisit olla Roopen sukulaisista?", mutta se on jo superikävää, että sinne kirjoitetaan asiaan kuulumattomia aiheita.

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Vierailija

basistin mokoma kirjoitti:muistaakseni siellä on esim:runescapesta........;)

Niin on ja "ankkalinna" "osiossa" on joku (jotaki) 123

Vierailija

Muuten, onko se sallittua copypastettaa Wikipediasta SUORAAN kopioi-liitä toiminnolla tekstiä?Esim, Kingdom hearts-aiheissa on sanasta-sanaan kaikki kopioitu Wikipediasta!Mielestäni se on erittäin typerää, sillä miksi käydä Aku pediassa, kun sieltähän on copypastetettu Wikipediasta joitakin aiheita.Yhtä hyvinhän voisi lukea Wikiepdiasta samat aiheet kuin täältä.En edes ymmärrä mitä iloa kopioida tekstiä sanasta-sanaan, kun voisi käyttää vähän mielikuvitusta artikkeliin?Järki käteen!

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat