Ultraheroes

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Täällä puhutaan siitä sarjasta. Tuleeko se suomeen ja milloin? Haluaisin tietää.

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

No elikkä lisään vielä jos joku ei tiedä: Ultraheroes on sarja jossa on taikaviitta ja superhessu sekä iines,mikki,touho,hannu,hansu sekä monia muita hyviksiä ja pahiksia ja pahat ovat siepanneet roope ankan rahasäiliön ja hyvien pitää pelastaa se.

Vierailija

Mikä sarja on kyseessä? Ja liittyykö se mitenkään Disneyyn? Taitaa liittyä, sillä Mac Ducky mainitsi Touhon ja Hannun... eikä hän koskaan erehdy.

Vierailija

En tiedä mikä se on, mutta onneksi on Google... Näyttää hyvältä sarjalta, mutta en usko sen olevan kovinkaan hyvä, koska supersankareita ovat myös Hannu ja Touho...

Vierailija

Sarja nähdään kokonaisuudessaan ehkä kesäkuun Teemataskarissa. Huom, ehkä!

(Katsokaa Tulevat Ankka- ja Hiiri-julkaisut-topic!)

OP kuittaa.

Touhula
Seuraa 
Liittynyt25.8.2008

Katselin Ultraheroesia kaupassa, mutta ei innostanut yhtään. Tuollaisia (turhia) supersankarijuttuja tulee joka puolelta nykyään. Taikaviitta ja Tuplanolla nyt vielä menettelevät, mutta tämä Ultraheroes/Ultrasankarit ei ainakaan minua viehättänyt yhtään. Eli taitaa teemanumero jäädä ostamatta, vaikka siinä olikin pari muutakin mielenkiintoista tarinaa, muun muassa Viitattaren ensiesiintyminen.

Vierailija

Olenhan minäkin tätä jo tovin odottanut. Oli mukava yllätys, kun tulin pari päivää sitten tänne akkarin sivuille ja huomasin että ultrasankarit on tullut kauppoihin. Ja kävinhän minä sen ostamassa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat