hattuasiaa

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

oletteko miettineet miten hyvin kroisoksen knalli menee sisään vaikka siinä onkin suolaa (ja vielä "mums maisk")mitä mieltä olette siitä

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

en ole ajatellut asiaa tarkemmin, mutta ei se hyvältä voi maistua! Ja kun ajattelen asiaa vielä enemmän, mieleeni lipuu ajatus... miltä Roopen SILINTRERI maistuu???

Vierailija

Simohöö on palannut pitkästä aikaa. Aina sinä jaksat tehdä näitä huumoristisiä keskusteluja ;). No kyllähän sen syömisessä varmasti kestää kauan ja varmasti maistuu pahalta. I)

Vierailija

Mac Ducky kirjoitti:Simohöö on palannut pitkästä aikaa. Aina sinä jaksat tehdä näitä huumoristisiä keskusteluja ;). No kyllähän sen syömisessä varmasti kestää kauan ja varmasti maistuu pahalta. I)

Hups eihän tuo hymiö noin mennyt vaan näin. I-)

Vierailija

simohöö kirjoitti:ai olen tunnettu!I-)hieno hymiö

Juu olet meille kuin jumala! Palvokaa simohöötä... (Vitsi)

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Oletteko ajatelleet, kuinka on mahdollista, että on kaupunki täynnä puhuvia ja puolipukeisia ankkoja ja muita otuksia, hiirellä on lemmikkinä ja kaverina koira, yksi ankka on kerännyt kolme kuutioeekkeriä rahaa ja kaupungin keksijä keksii tosiaan kaiken, sekä usein tarvittava kone on sattumalta juuri valmistunut. Nämä ankat sunmuut kiertävät maailmaa seikkailemassa lopulta ja kaikki palaa tavallisiin uomiinsa. Tätä voisi jatkaa loputtomiin. Syötävä knalli ei kuulosta enää miltään.

UNIKEKO kirjoitti:Ja kun ajattelen asiaa vielä enemmän, mieleeni lipuu ajatus... miltä Roopen SILINTRERI maistuu???

Mulla on silinteri, täytyy varmaan ottaa maistiaiset ; )

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat