MISSÄ ON PARHAAT KULTA PAIKAT

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

mullekki tulee vaan yks hippu 15 min. :( :( :(

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Voi äitienpäivä! Mikä järki käskee kokoajan vastaaman tähän? Onninho hei toi oli kai vitsi.Teen kohta salwerit!

Vierailija

ymmärrän ja lopetan tämmöset

// mutta eikö ylläpito voi poistaa keskusteluja jos niihin ei saa kirjoittaa //

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

Himprasti, sä menit vähän liian pitkälle. Teit tästä aiheesta keskustelun ja valitat ettei näihin saa kirjoittaa! Toki näihin saa, mutta omalla vastuulla jos haluaa haukkua ylläpidolta (niinkin voi käydä) ja muilta käyttäjiltä! Siis, rauhoitu vähän!

Vierailija

Tää kuuluu omastanikin mielestä siihen sarjaan, ettei näin vanhentunutta ja EIajankohtaista aihetta kannata nostaa esiin. Ehkä saamme nähdä lisää täysin TURHIA esiin nousseita aiheita omenalta.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

adz kirjoitti:Voi äitienpäivä! Mikä järki käskee kokoajan vastaaman tähän? Onninho hei toi oli kai vitsi.Teen kohta salwerit!

"Teen kohta Salwerit" :). Joo ei mitään järkeä ottaa esiin näin vanhoja keskusteluja.

Vierailija

No voi hyvänen aika, jo tuolla kaukana sanottiin että tähän ei enää kirjoiteta, niin vieläkin sitä vaan kirjoitetaan, ja tätä nostellaan koko ajan. Nyt tähän EI saa enää kirjoittaa, vaan antaa vajota. Tämä on jo vuoden vanha, joten *huoh* lopettakaa jo.

Vierailija

Eterna, kyllä vanhoja periaattees pitäiski nostaa, ei tartte tehdä uusia sitten, mutta aihe on tärkeä, onko ajankohtanen jne.

Vierailija

Juu olen samoilla linjoilla kuten aiemmassa viestissä vihjasinkin sanomalla: ettei näin vanhentunutta ja EIajankohtaista aihetta kannata nostaa esiin. Jos aihe ei ole vanhentunut, niin ilman muuta esiin. EIKÄ tosiaan mitään sarjassamme '' Mikki on tyhmä '' -aiheita kannata nostaa esiin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat