ken on maassa kaunehin?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kuka on mielestäsi kaunen disneyhahmo?

Sivut

Kommentit (44)

Vierailija

Voittajan korokkeelta tippuvat valitettavasti ankat, ovathan he ihan kivan näköisiä ja niin pois päin, mutta silti korokkeelle astuu - jännitys tiivistyy - kukas muukaan kuin Belle, elokuvasta Kaunotar ja Hirviö. (Valitan, Lumikki, nyt sanoo peili muuta kuin ennen.)

Vierailija

jos katotaa disneyssä yleensä ni belle elokuvasta kaunotar ja hirviö sekä myös jasmine elokuvasta aladdin mutta jos vaan aku ankasta niin ehkä milla.

Vierailija

Iines ja Riitta. Disneyn prinsessahamot ovat mielestäni aivan rumia ja tylsiä. Ne on tarkoitettu päiväkoti-ikäisille eikä kukaan varmaan täällä ole enää niin pieni. No ei varmasti ole! Eihän ne osaa edes vielä kunnolla lukea tai saati käyttää tietokonetta!

Vierailija

Heh.... Hauska kysymys! Sanoisin että Milla Magia ja Tuhkimo on ihan nättejä näin pojan näkökulmasta! Isoja alkukirjaimia voisi tämän aloittaja vähän opetella mutta hauska aihe kumminkin.

Vierailija

minni tai jokun prinsessa kun en oikei diggaa niist rinsessa elokuvist nääs ku meillä on perhees ainoastaan naispuolisia mun äiti ja meiän koira

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Milla Magia on ankkahahmoista kaunein, eipä tule äkkiseltään mieleen ketään toista lähellekään yhtä kaunista. Varsinkin Rosan ja Barksin Millat ovat todella näyttäviä. Animaatiopuolelta Lumikissa on jotain kaunista (mustat hiukset, valkoinen iho ja verenpunaiset huulet), muttei kuitenkaan kokonaisuutena mitenkään hätkähdyttävän kaunis. Prinsessa Ruususen Pahatar on omalla tavallaan erittäin näyttävä ja kaunis nainen, mainitsemisen arvoinen. Sen sijaan esimerkiksi Tuhkimo, Ariel, ja Jasmine eivät ole mielestäni mitenkään kauniita.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat