Ovatko vanhat akkarit parempia kuin uudet?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Niin, ainakin hinta on noussut sen verran, että uusien pitäisi olla.

Kommentit (14)

Vierailija

Minusta akkareiden laatu on ollut vähän semmosta aaltoliikettä. Ehkä parhaat akkarit löytyy 50-,90- ja 2000-luvulta. Paitsi, että 90-luvun pelasti vain Rosan tarinat sekä jotkut Carl Barksin klassikot ym.

Vierailija

Mac Ducky kirjoitti:Vanhat Akkarit ovat parempia. 60-luvun Akkareiden tasoa ei edes voi verrata näiden vuosien Akkareihin! 60-luvulla oli mel´kein joka toisessa lehdessä Barksia...

Totta Mac Ducky :)

Vierailija

Mac Ducky kirjoitti: 60-luvulla oli mel´kein joka toisessa lehdessä Barksia...

No onhan tuo totta se on todella hyvä asia vanhoissa ankoissa,koska Barks is the best!!!!

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Jos raja uuden ja vanhan välillä vedetään vusituhannen vaihteeseen, niin vastaan, että vanhat ovat parempia. :( Erityisesti vuosilta 1995-1999 löytyvät yhdeksän kymmenestä suosikkitarinoistani. Yleisestikkin ottaen 1990-luvulla Aku Ankka -tarinoiden taso oli korkeampi kuin aivan viime vuosina, mielestäni. Eli siis vanhat.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Vanhat lukemattomat ja uudet lukemattomat on hyvii ja iha sama onko väri vai musta valko! parhaat kuitenki on ne joita ei oo lukenut!

Vierailija

Vanhat Akkarit ovat parempia. 60-luvun Akkareiden tasoa ei edes voi verrata näiden vuosien Akkareihin! 60-luvulla oli mel´kein joka toisessa lehdessä Barksia...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat