Mitä mieltä olet kullan keräämisestä?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Musta tää on tavallaan vaan tapa saada ihmisiä näille sivuille.

Ja mitä välii onko siinä kultahippulistalla 1. tai viiminen, jos on keränny yli 20 hippuu, koska on siinä arvonnassa silti. Ja eikä siitä ole hyötyä jos on ensimmäisellä sijalla, paitsi että saa sen jonkun mitalin sit ankkaprofiiliin.

Ensimmäisen sijan omistaja taitaapi olla joku 7v 24/7 Aku Ankan sivuilla oleva pikkuskidi, joka ei oikeestikkaan tee mitään muuta.

TÄÄ ON MUN MIELIPIDE, EIKÄ TEIDÄN TARTTE ALKAA TÄSTÄ.

Kommentit (2)

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

sarjis09 kirjoitti:Kullan keräämisestä puheenollen. Miehelle riittää vaimo kultahipuksi ja vaimolle mies.

Onpas kyllä niin sukkelaa, että... No hei. Vähän nyt järkeä peliin. Onko ideaa nostaa vuoden vanha kultaryntäystä koskeva topic vaon sanoakseen jostain "vaimo-mies, mies-vaimo"-asiasta. Nostit tuolla jo toisenkin ikivanhan keskustelun, joka pitäisi ainoastaan poistaa, tai ainakin lukottaa.

Tässä topicissa puhutaan nimen mukaisesti Kullan keräämisestä, ja keskustelusta kyllä tajuaa, että Kultaryntäyksestä puhutaan. Ei mitään turhia viestejä, ja topicin nostoja. Alkaa haiskahtaa taas sellaiselta postien tavoittelulta, joissa ei viesien laadulla tai topicilla ole mitään väliä.

Mitä jos ihan suosiolla annettaisiin tällaisten jäädä tuonne pohjalle, ja jätettäisiin vastaukset kunnon keskusteluihin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat