Minkälaisen sarjan haluaisit akkariin?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Pitkän kalastusaiheisen tarinan

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Ylävirran Yritys olisi jossakin jalkapallo-kilpailussa ja etenisi joka jatko-osassa yhden ottelun. Piirtäjäksi voisi tulla vaikka Rodrigues.

Samalla kannalla .

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

Joku semmoinen missä kaikki hahmot pitää jonkun kokouksen muistellakseen menneitä tapahtumia. Sellaisen niin kuin siinä 300 Roope-Sedässä!

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Hyvä kysymys! Joku sellainen maailman ympäri matkustamis-tarina olisi erittäin loistava. Varsinkin Don Rosan käsikirjoittamana ja piirtämänä. Yleisestikin pidän kaikenlaisista seikkailutarinoista.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

mä haluaisin iines aiheisen tarinan, jossa iinekseen osuu suurennussäde ja iines menee pellen luokse hakemaan kutistussädettä.matkalla iines kuitenkin talloo vahingossa muutaman talon isoilla kengillä.iines tömistää niin lujaa että aku kuulee ja lähtee iineksen mukaan.iines laittaa akun iineksen käteen

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

10-osaisen Rosa-jatkiksen (ei tule ikinä toteutumaan), mutta ehdottomasti haluaisin sellaisen jatkiksen jossa Ylävirran Yritys olisi jossakin jalkapallo-kilpailussa ja etenisi joka jatko-osassa yhden ottelun. Piirtäjäksi voisi tulla vaikka Rodrigues.

Vierailija

Mac Ducky kirjoitti:Haluaisin Joulu Karhuvuorella tarinan ja jonkin hyvän seikkailu tarinan.

Mäkin haluaisin ja sit jonkun pitkän Klondyke-tarinan

Vierailija

"Tavallisen" tarinan, jossa Aku suuttuisi puolestaan Iinekselle, ja Iineksen täytyisi tulla anelemaan anteeksi.

Vierailija

Juuri niin! Rosan piirtämä seikkailu-jatkis, jossa ois 3 osaa ja henkilöitä siinä olis Aku, Mikki, Hessu, ankanpojat, Iines, Minni, Pulivari, Pluto, Roope, Touho ja Hannu.

Vierailija

haluiasin sellaisia jossa on aku,hessu ja mikki jossain seikkailemassa ja sellaisia jossa on paljon eri ankkalinnan hahmoja

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat