Leenu,Liinu ja Tiinu

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mitä mieltä olet heistä?saisiko heitä näkyä useimminkin aku ankka lehdessä? Minusta on jo tarpeeksi, mutta kait sinne viellä pari lisä jaksoa mahtuisi. Itse tytöt ovat minun mielestäni keskiluokkaa, ne eivät ole huonoja, mutteivat superhyviäkään.

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

On Leenu, Liinu ja Tiinu ihan hyviä:) En tiiä tartteisko niist tulla enempää jaksoja... Kyllä pari jaksoo vois ehkä tulla... :) :)

Vierailija

MaTeRe kirjoitti:

Lööperi kirjoitti:Mitä mieltä olet heistä?saisiko heitä näkyä useimminkin aku ankka lehdessä? Minusta on jo tarpeeksi, mutta kait sinne viellä pari lisä jaksoa mahtuisi. Itse tytöt ovat minun mielestäni keskiluokkaa, ne eivät ole huonoja, mutteivat superhyviäkään.

<br />

Mielestäni he ovat ihan hyviä

Leenu Tiinu ja Liinu on melkeimpä kivoimmat hahmot1:):(

Vierailija

hernesti kirjoitti:En muuten pidä heistä, mutta ne tarinat ovat hauskoja joissa ovat myös Tupu, Hupu ja Lupu.

Olen samaa mieltä.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Hahmoja ovat nekin, mutteivat läheskään mitään lempihahmojani. Tämä näkökulma huomioon ottaen niitä on näkynyt melkeimpä sopivasti. Eivät siis yllä ankanpoikien (ent. veljenpoikien) tasolle. :)

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Itse en pidä tästä kolmikosta yhtään. Ne on aika turhia ja väkisinväännetyjä hahmoja. Olen lukenut monta tarinaa missä on Leenu, Liinu ja Tiinu, mutta en vielä yhtään hyvää sellaista.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat