Olisko kiva jos karhukopla sais edes joskus ryövattyä osan Roopen rahoista?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

joo roope on sellainen saituri

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

Voisihan ne vaihteeksi viedäkin osan, siten että saisivat pidettyä ne itsellään. Mua ei kyllä hirveesti haittaa, vaikkei ne ikinä saakaan pidettyä niitä.

Vierailija

Onhan ne ainakin kerran onnistunu ryöväämään osan Roopen rahoista niin että Roope ei ole saanut niitä takaisin.Tarinan nimeä en muista mutta piirtäjä tais olla joko Bas Heymans tai Mau Heymans.Siinä Roopelta katkes sähköt ja sit siinä tapahtu pien onnettomuus jota Karhukopla käytti sitten hyväkseen.Mut oishan se kiva jos sitä tapahtus useammin. :)

Vierailija

Aivan mahtavaa, vaikka kyllähän karhulaiset aina tämän tästä onnistuvatkin - jos raha nyt ei heidän taskuissaan kauaa pysykään.

Vierailija

Josi kirjoitti:Onhan ne ainakin kerran onnistunu ryöväämään osan Roopen rahoista niin että Roope ei ole saanut niitä takaisin.Tarinan nimeä en muista mutta piirtäjä tais olla joko Bas Heymans tai Mau Heymans.Siinä Roopelta katkes sähköt ja sit siinä tapahtu pien onnettomuus jota Karhukopla käytti sitten hyväkseen.Mut oishan se kiva jos sitä tapahtus useammin. :)

Minäkin muistan yhden tarinan jonka nimeä en muista mutta siinä Roope perusti rahasäiliö-aiheisen teemapuiston.

Vierailija

Ois ihan mukavaa jos Roope ryövättäis kerrankin. Karhukopla vaan tarviis tosi hyvän suunnitelman ja jotain huipputeknologiaa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat