pikku iines

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Vicar sais piirtää tän seuraavan:Iines käy Pellen luona Akun kanssa ja he huomaavat ettei Pelle ole paikalla. He menevät pajaan odottamaan että Pelle palaisi. Iines painaa vahingossa laitteen nappia ja siitä lähtee säde. Säde osuu Iinekseen ja Iines kutistuu. Aku painaa toista nappia ja Iines kasvaa,kasvaa ja kasvaa. Lopulta Iineksen kasvu loppuu ja laite hajoaa. Iines ottaa Akusta kiinni ja käskee kehittä kutistusliuoksen. Aku onnistuu ja Iines kutistuu normaaliin kokoonsa.

Kommentit (14)

Vierailija

Mirkku kirjoitti:Miten Aku onnistuisi tekemään sen liuoksen? On olemassa myös sellainen tarina, missä Aku ja pojat kutistuvat, vaikka Pelle onkin paikalla. Olisikohan uusimmassa taskarissa?

Olen samaa mieltä, en usko, että Aku onnistuisi tekemään sellaisen liuoksen. Se tarina missä Aku ja pojat kutistuvat oli minitaskari 3: ssa, ja sen tarinan nimi on Aku Ankka murheita minikoossa.

Vierailija

V.i.c.a.r.-fani kirjoitti:iines ei oo koskaan kutistunut

Oletko varma, en usko, että olet lukenut kaikkia ankkatarinoita ja tuommoisia tarinoita on jo aika palon. Voisitko muten kirjoittaa kaiken yhteen viestiin, menee vaan turhaa tilaa.

Vierailija

ei ihan tuollaista.korjaus:iines käy pellen luona mutta huomaa ettei pelle ole paikalla.iines painaa vahingossa laitteen nappia ja säde osuu iinekseen.iines kutistuu ja lähtee hakemaan akua.matkalla iines yrittää varoa ihmisiä ja muita.hän saapuu akun luo ja huomaa akun sohvalla istumassa.iines hyppää ikkunasta ja putoaa akun mahalle.iines kertoo akulle mitä tapahtui ja vie iineksen pellen pajalle.iines kertoo akulle mitä painaa ja painaa toista nappia.säde osuu iinekseen ja iines kasvaa,kasvaa ja kasvaa kunne on pilvenpiirtäjän korkuinen. siinä korjaus

Vierailija

Miten Aku onnistuisi tekemään sen liuoksen? On olemassa myös sellainen tarina, missä Aku ja pojat kutistuvat, vaikka Pelle onkin paikalla. Olisikohan uusimmassa taskarissa?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat