Blogeihin vauhtia!

Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Eli kenen mielestä toimitus saisi petrata blogikirjoittelusta? Keskiviikon akkarin blogi mihin yleensä laitetaan uusimman akkarin arvostelut ei ole vieläkään tullut, vaikka on jo perjantai. Hiukkasen lisää vauhtia.

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Heillä on varmasti aika paljon muutakin tekemistä, mutta jos olisi mahdollista niin voisivathan he kirjoitella vähän useammmin.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

the legend of DUCK kirjoitti:Tätä sivustoa pitää myös ylläpitää, joten tuskin ne nyt joka päivä kirjoittelevat blogeja...

Uusi blogi piti tulla sivuille eilen, mutta eipä tullut...Unohtuiko vai mikähän on vikana?

Vierailija

"Tlod", oliko sinusta järkevää ottaa tämä topic esiin? Koska nykyäänhän blogit tulevat ajallaan, joten mitä tästä topicista enään puhumaan. Hyvä että ylläpito ainaskin nykyään kerkeää tekemään blogit ja muut, kun muutenkin ongelmat ovat täältä sivulta osittain hävinneet. Mutta kyllähän niitä vielä löytyy....

Vierailija

Frodo95 kirjoitti:Ken tietää (paitsi Sami ehkä) onko toimituksella kiire tai ovatko he unohtaneet? No jään innolla odottamaan uutta blogia, vaikka en viikkoon täällä pääsekkään olemaan....Nyh @:(

Kysäsin äidiltäni, ja hän ei tiedä, miksi sitä ei ole kirjoitettu, kai niillä on sitten muuta tekemistä, äitini kun ei sitä rakenna...hän tekee muita töitä, mutta voi ehkä töissä kysäistä asiaa...

Vierailija

Sami-96 kirjoitti:"Tlod", oliko sinusta järkevää ottaa tämä topic esiin? Koska nykyäänhän blogit tulevat ajallaan, joten mitä tästä topicista enään puhumaan. Hyvä että ylläpito ainaskin nykyään kerkeää tekemään blogit ja muut, kun muutenkin ongelmat ovat täältä sivulta osittain hävinneet. Mutta kyllähän niitä vielä löytyy....

Ai miksikö nostin tämän? Koska kun selailin sivustoja huomasin että täällä nettisivuilla on sellainen keskustelu kuin TRAMPOLIINIPAMAUS caps ärsytti minua joten etsin muutaman keskustelun jolla pystyin pommitamaan tuon TRAMPOLIINIPAMAUksen alas, sivustojen sokkeloihin. Anteeksi, jos tämän keskustelun nosto urpii sinua, nostan ensikerralla jonkun ajan-kohtaisemman keskustelun. PS. Anteeksi myös siitä että nostin MITÄ HIMPUTTIA-keskustelun.

Vierailija

the legend of DUCK kirjoitti:Anteeksi myös siitä että nostin MITÄ HIMPUTTIA-keskustelun.

Jos sinua nyt häiritsee niin kamalasti nuo topicit, jotka on Capsia rääkäten kirjoitettu, etsi tilalle jotain laadukkaita topicceja. Mutta älä hävitä päällä olevia hyviä topicceja.

Ja kun sinua nyt ne Capsi-otsikkoiset topicit haittaa, miksi nostit toisen sellaisen pinnalle? (Ja muutenkin vielä sen! Häpeän silmät päästäni...)

Vierailija

Sami-96 kirjoitti:

Akuhullu97 kirjoitti:Niin, mutta Aku Ankan toimituksen työ on varmaan aika raskasta.

<p />

On, ainakin äitini mukaan, (on siellä töissä) hän sanoi, että melkein koko päivä menee siinä kun vastaa palautteisiin, ja korjaa vikoja, ja valvoo keskusteluja...se on varmasti tosi raskasta, mutta onneksi joku sitäkin työtä tekee.

Niin se on varmaan aika rankkaa

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Kertokaas sitten kaikkitietävät mikäs näitä toimituksen heppuja nyt rasittaa niin ettei ehdi blogeja kirjoitella? Ei täällä kovin moni asia ole muuttunut blogien kultakauden jälkeen.

Vierailija

Oho, tuota en huomannutkaan, kyllä ne vähän vauhtia voisi lisätä, tai ehkä ne on unohtanut asian...pitää muistaa että heillä on kyllä muutakin tekemistä, he hoitavat asian, heti kun kerkeävät...(toivon mukaan...)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat