taso hyppely/hyppelyitä aku ankan sivuille.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

pitäisikö tulla taso hyppely peleihin & puuhiin?Siinä voisi seikkailla vaikka Roope kullan perässä.Minun mielestäni olisi hyvä jos tulisi taso hyppelyitä tänne!:^)

Kommentit (9)

Vierailija

No jou vaan voisi tulla, kun ei pitkään aikaan ole tullut uusia pelejä paitsi jos ei lasketa tuota "linkki" sivuston pelejä.

Vierailija

Niin, se olis hyvä. Luulin joskus et toi karhukoplan trampoliiinipuhallus on tasohyppely, mut kun koitin, niin...

Sais kyllä tulla joku hieno seikkailu!

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

En juurikaan pelaa, täällä tai muualla, mutta yleensä ihanan lapselliset tasohyppelypelit ovat suosikkejani. Mieluummin siis tasohyppely- kuin trampoliinipuhalluksen tyyppinen peli. Mitkään ammuskelupelitkään eivät oikein sivuille sovi. Juuri tuota trampoliinipuhallusta lukuunottamattahan nuo pelit muistuttavat lähinnä jotain visoja, eli se voisi tuoda yllättävänkin paljon muutosta. En nyt ole kannattamassa lisää pelejä, mutta mikäli jokin uusi tulisi, kannattaisin tasohyppelyä.

Vierailija

Mac Ducky kirjoitti:No jou vaan voisi tulla, kun ei pitkään aikaan ole tullut uusia pelejä paitsi jos ei lasketa tuota "linkki" sivuston pelejä.

Hehhe... Siis ei "jou" vaan joku. Laitan vähän enemmän perusteluja. Mielläni haluaisin jonkin vähän saman tapaisen pelin kuin vaikka vanhat "super mariot", koska ne ovat yksinkertaisesti hyviä vaikka niissä onkin huono grafiikka.

Vierailija

Olisihan se ihan kiva jos tulisi jotain erilaisempaa peliä näille sivuille, en minäkään paljoa pelaile täällä enkä muuallakaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat