Mikä on kautta aikain paras Aku Ankka-tarina?

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Oma suosikkini on "Se alkoi pihapuusta" vuodelta 1998. Sen kaikkein parhaimman jutun lisäksi voi tietysti listata useampiakin, jos haluaa.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Kommentit (5)

Vierailija

Hmm... Onko tarina hahmo? Tuskinpa eli tämä keskustelu olisi kuulunut kyselyt ja visailut foorumiin eikä tänne. Takaisin Klondikeen tarina kyllä on paras ja toiseksi paras on Kultainen kypärä joka on myös todella mahtava tarina ja oikea lukuelämys!

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mac Ducky kirjoitti:Hmm... Onko tarina hahmo? Tuskinpa eli tämä keskustelu olisi kuulunut kyselyt ja visailut foorumiin eikä tänne.

Näinpä.. Vastataan nyt kuitenkin. Barksin takaisin Klondikeen on kyllä sellainen tarina, että oksat pois. Don Rosalta taas mm. Yukonin sydän, Kirje kotoa ja Unelmoiden läpi elämän ovat kaikki tavallisista ankkatarinoista reippaasti poikkeavia, niin juonellisesti kuin piirroksiltaankin. Kun tuo muistipuoli vielä toimisi, voisin mainita useampia.

Taskusorsa
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kyllä Kirje kotoa on kaikkien aikojen paras Ankka-seikkailu!Muita hyviä ovat Vanhan linnan salaisuus,Takaisin Klondikeen ja Maailman toiseksi rikkain ankka.(P.S.On ironista,että mielestäni Carl Barks on Don Rosaa parempi ankkakirjoittaja/taiteilija,mutta kuitenkin Rosan tekemä tarina nousee listallani ykköseksi,ja kiilaa Barksin sarjojen edelle.)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat