Taskukirja-Keskustelu

Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Tässä keskutelussa saa aina kun uusin taskukirja ilmestyy jutella siitä, että onko se hyvä. Tällä hetkellä uusin taskari on 343 Pintaa syvemmälle

Toki täällä saa jutella vanhemmistakin taskukirjoista. Täällä saa siis kysyä kaikkea. Onko se taskari ilmestynyt. Mikä on parhain taskari. Missä on parhain kansi. ja sen sellaista. Älkää tehkö mitään toista samanlaista keskustelua sillä yksi riittää.

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

352 oli ihan hyvä taskari.

Kävin tuossa vähäsen aikaa sitten tuossa divarissa ja sieltä tuli ostettua niin paljon, että vaikka tuon uusimman taskarin omistan, niin en ole ehtinyt sitä vielä lukeemaan.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

kisumisu98 kirjoitti:Kyllä minulla uusin on. Mitä piditte siitä Marco Poposta? Minusta se oli TYLSÄ koska siinä oli Mikki.

En sanoisi noinkaan. Mitä Mikissä muka on vikana? Juonet ovat melkein samanlaisia kuin jotkut Ankka-sarjatkin, hahmo on vain eri, en ymmärrä mitä Mikissä on edes vikana.

Marco Popon salaisuus oli kyllä todella hyvä sarja. Käsikirjoittaja ei ole sitä italialaista massatuotantoa, joilla ei laatu säily, vaan Sisti on kärkikaartin italialais-käsikirjoittaja. Jo siitä, että keksii kolme-osaiseen sarjaan noin hyvän käsikirjoituksen, on todella taitavaa. Pidän aika paljon noista sarjoista, joissa Mikki ja Hessu menevät menneisyyteen selvittämään jotain salaisuutta.

Ensimmäisen osan ja kolmannen osan piirtänyt Corrado Mastantuono on yksi italian ylemmän keskiluokan piirtäjistä. Corradon luoma hahmo Palle Pulppu ei ole ihan mieleeni, mutta näissä Mikki ja Hessu-sarjoissa Mastantuono on todella hyvä. Hienot asennot ja ilmeet varsinkin hahmoilla. Sinänsä erikoista, ettei kaikkia osia ole sama henkilö piirtänyt. Toisen osan piirtäjästä, Marco Gervasiosta pidän todella paljon. Varsinkin hänen Hessunsa ovat niin veikeitä, se naama ja hattu aina vinossa. Todella hieno ja omalaatuinen tyyli. Hessut varsinkin helposti tunnistettavia.

Tällaisia pitempiä, moniosaisia jatkosarjoja kaipaisin lisääkin taskukirjaan. Mahtavaa.

Vierailija

Tällä hetkellä uusin on siis Velvollisuus kutsuu.

En ole aloittanut vielä taskaria lukemaan, mutta voin sanoa että tarinat näyttivät peruskamalta. Pidän ehkä näkemän perusteella eniten Aku & Mikki tarinasta.

Muuten, kun kaikki ovat haukkuneet Marco Popoa paitsi Akuhullu, niin voin sanoa että parasta Mikkiä pitkään aikaan. Piirrokset ja asennot aivan mahtavat. Myös tuo tuplanolla päätös aivan hyvä. Tuplanolla taskari 9½

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Oliko kenenkään mielestä uusimman taskukirjan johtosarja hyvä?

Minusta se oli ihan hyvä, sillä pidän juuri sellaisista tarinoista.

Esim. Taskarin Teemanumerossa Nimeltään Velhojen Valtakunta mentiin entisaikojen Ritari-seikkiluihin. Ja siinä vedottiin elokuvaan Taru Sormusten herrasta Trilogiaan. Itse pidin siitä tarinasta mistä nyt siis puhutaan, eli taskarin Pintää Syvemmälle Johtosarjasta.

Oliko kyseinen tarina siis hyvä?

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

SIRU05 kirjoitti:en ole hankkinut vielä uusinta taskaria mutta se on varmaan hyvä ehkä ostan sen ;)

Selvä. Hyvä että sanoit! No entäs teidän muitten mielestä?

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Otto Ankka-94 kirjoitti:Olen ostanut uusimman taskarin, ja se on ihan hyvä, mutta on niitä parempiakin ilmestynyt...

Olen samaa mieltä! Ja on niitä varmasti parempiakin taskareita tullut

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Hei!

Ostin tässä kuun alussa tuon Velvollisuus kutsuu taskari, sattumalta kun kävin kaupassa. En olisi arvannut, että jo noin aikaisin ilmestyy myytäväksi.

Tämä taskari oli mielestäni hyvä. Voin suositella ostavaksi muillekin. Taikaviitta-tarina hyvä.Johtosarjan yleensä säästän viimeiseksi, mutta en ole vielä sitä lukenut. Karhuveljien ranta-tarna oli todella mainio.

Muutkin tarinat todella hyviä, en nyt kuitenkaan jaksa alkaa niistä artikkelia kirjoittamaan. Anteeksi.. Huoneessa vain yllättävän kuuma! Kääk! :D

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat