José Carioca ja Panchito Pistoles

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Akun parhaat ystävät José ja Panchito, ovat mielestäni mainioita hahmoja. He saisivat esiintyä enemmän Aku Ankka lehden sivuilla. Nämä kaksi mainiota Caballeroa, ovat yleensä Don Rosan piirtämiä, joka on ihan hyvä, koska Rosa osaa niitä piirtääkin.

Mitä mieltä te olette? Kumpi on vaikka parempi? Mielestäni parempi on brasilialainen José ehkäpä...

Sana on vapaa, mutta muistakaa pysyä asiassa ja olkaa fiksuja, kun kirjoittelette viestejänne!

Kommentit (12)

Vierailija

Jose on ehkäpä parempi kuin Panchito, hyvä hahmo, arvosanaksi antaisin 8+ ja Rosa piirtää heidän sarjojaan paljon mutta suurin osa Jose Carioca-tarinoista tulee muiden piirtäjien kynistä.

Panchito on ihan ok hahmo, välillä hieman tylsä, Panchito-tarinoita voitaisiin julkaista enemmän, akkarissa voisi välillä olla Panchito-sarjoja. (samoin kuin Jose Carioca-sarjoja) Arvosanaksi antaisin Panchitolle 8-

Vierailija

Hyviä hahmoja ovat, mutteivat siltikään mitään kummoisia. Itse en ole lukenut kovinkaan montaa tarinaa, joissa he ovat seikkailleet, mutta parin perusteella ne ovat ihan hyviä.

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tosi hauskoja molemmat ja hyviä ystäviä Akulle. Juu, voisivat esiintyä useammin Akkarissa. Mä pidän enemmän Panchitosta, se on paljon coolimpi.

Vierailija

Minusta ehdottomasti pitäisi tulla enemmän José ja Panchito-sarjakuvia. Aina kun saan käsiini jonkin José ja Panchito-sarjakuvan, luen sen aina ainakin kymmenen kertaa, ennenkuin se ehtii kadota Aku Ankka-mappien väliin. Tarkoitan, että en löydä niitä enää, kun ne ovat joissakin meidän mapissa, koska niitä on niin niin niin monta. Minusta ehdottomasti parempi hahmo on Panchito Pistoles.:D

Vierailija

Tosiaankin esiintyvät kumpikin liian harvoin Akkarin sivuilla. Tykkään kummastakin hahmosta, en osaa sanoa kummasta enemmän. Joskus Panchitosta, joskus taas Josésta...

Vierailija

Joo. Minunkin mielestäni niitä tarinoita saisi olla enemmän, jossa nämä seikkailevat (+ Aku). Pidän enemmän ehkä Panchitosta, mutta Josê on myös hyvä hahmo. Varsinkin niitä on hauska lukea, missä Aku joutuu pinteeseen ja Josê "tarinoi", että Aku esittelee sitä ja sitä eläintä. No, ei varmaan muissa sarjoissa niin ole käynytkään, kuin Seitsemän (miinus neljä) cabarelloa sarjassa. Pidän eriyisesti Cabarello sarjoista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat