Mummo Ankka ja Hansu

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mitä mieltä olette mummosta ja Hansusta?

Oma mielipiteeni:

Mummo on todella ahkera, mutta ehkä hiukan liian vanhanaikainen. Minusta, Hansu on juuri sopiva renki Mummolle. Mummo on jo tottunut tekemään niin paljon töitä, että se ei kestäisi, jos Hansu tekesi suurimman osan. Vai kestäisikö?

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

inkzu97 kirjoitti:Musta Hansu on kauhean laiska!! :( ei mummolle sopivaa seuraa :) Mummon pitäisi saada reipas apuri joka tekee työnsä tunnolla ja kunnolla!! Mummo on ihan kiva vaikka nykyaikaisempi vois olla :) Mutta kyllä mummo oman mummoni voittaa ;)

Jos Mummo Ankalla olisi ahkera renki, ei Mummolla olisi puuhaa tarpeeksi, ja jos Mummo rupeisi Roopen mieliksi moderniksi, niin koko jutusta menisi hohto, Mummo on just hyvä vanhanaikaisine autoineen ja muine keittiövälineineen.

Vierailija

No Hansu mun mielest kiva ja mummo myös.Hansu tosi laiska ja nälkäinen vaikka söis navetan 10 lehmää. :D Mummo on taasen tosi ahkera ja tosi hyvä kokki! :D

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mummo Ankka on mielyttävimpiä hahmoja, hän on viisas, ahkera ja hyvä kokki. Hänet olis kiva saada naapuriksi. Hansu on laiska, mutta ehkä silti leppoisaa seuraa. En mä silti hänestä pidä.

Vierailija

Minusta on hyvä, että Akkarissa on vanhanaikaisiakin hahmoja. Hansu on kyllä laiska, mutta Mummolle siitä huolimatta tärkeä.

nopeakisu
Seuraa 
Liittynyt11.12.2010

Hansun tekeminen on syöminen ja nukkuminen.ootteko te lukenut sellaista että hansusta tuli ahkera?mummo on taas ihan eri maata kuin hansu.mummo on ahkera ja leipoo myös paljon.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat