Tämän päivän piirtäjät ja käsikirjoittajat

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Ovatko nämä 2000-luvun käsikirjoittajat ja piirtäjät hyviä?

Minusta ei koska esimerkiksi jossakin lehdessä,Aku myöhästyi laivasta ja Iines rupesi itkemään(kai nyt aikuinen osaa tehdä töitä ja ansaita rahaa jolla ostaa lentoliput tai laivaliput).Eri juttu se olisi jos lapsi jäisi satamaan tai lentokentälle.

Sitten Aku rupeaa tekemään jotain töitä jossain pikku kylässä ja liukastuu banaaninkuoreen.Ei,ei ja ei.

Mutta palataan asiaan.Eli ovatko jotkin tarinat mielestänne huonoja kuten päät vain hutaistu tai tarina kamala?Minusta enne oli parempia...

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Kyllä ennen oli ehkä parempia piirtäjiä, mutta on nykyäänkin hyviä piirtäjiä. Esim. Ferioli, Rodriques, Vicar, Kari Korhonen.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kyllä on vähän taso laskenut. Mutta onneksi on Don Rosa ja aina niin ahkera Vicar pitämässä tason kurissa. Myöntää täytyy, että 1990-luvulla oli parempia piirtäjiä ja parempien piirtäjien sekä käsikirjoittajien juttuja enemmän. Kuten Colomer ja Ferioli yms. jotka ovat harvinaistuneet selvästi nykyään. Listatessani parhaiden Aku Ankka tarinoiden TOP-5:sta huomasi karun tosiasian: viiden parhaan jutun joukkoon mahtui vain yksi 2000-luvulta, ja sekin neljäntenä.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Eilen kun luin uuden Aku Ankan lehden niin ajattelin että kannattaisiko niiden käsikirjoittajien ja piirtäjien välillä vähän lähteä kaupungista ja vähän nyt haukata raitista ilmaa kun sivulla 13 alkaa Kamelikurkia ja kukkasia.Aivan kamalan näköistä söhryä.Tietääkseni sturtsin munia ei voi syödä ja mitä sulilla voi tehdä?Lisäksi en ole ikinä nähnyt mummon tilalla kasvihuoneita.Ja tuolla kastelukannulla tuollaisen kasvihuoneen kasteleminen kestää ainakin viisi tuntia.

Vierailija

Taso on ehkä hieman laskenut, mutta onneksi on Rosan ja Vicarin kaltaisia henkilöitä. Klassikko sarjat tosin ovat hyviä, koska ne on tehty vanhempina vuosina.

Vierailija

On vähän lähtenyt huonompaan suuntaan nämä uudet käsikirjoittajat ja piirtäjät. Mutta edelleen tulee hyviä sarjoja! Ja voihan sitä Barksia, Rosaa ja Vicaria lukea, jos kyllästyttää nykyiset piirtäjät.

Vierailija

Juu monet ovat valittaneet uusista piirtäjistä, mutta onneksi monet vanhemmatkin tekijät tekevät yhä töitä ja Bernadolle, paranna tyylisi!

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Mitään perusteellisen merkittävää eroa ei ole esim. 90-lukuun, mutta pienta haparointia huomaa aina. Nykykirjoittajista esim. McGrealit ovat paljon huonompia kuin kuka tahansa muu konkarikirjoittaja. Onneksi uutta kirjoittajaa pukkaa paljon varsinkin Italiasta Ropsun ja Taskarin sivuille.

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

On ehkä menneet hieman huonompaan suuntaan kuin ennen. Varsinkin Bernandon osalta.

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat