Ärsyttääkö??

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Ärsyttääkö teitä ikinä kun Milla ei saa ikinä sulatettua Roopen esilanttia??

Sivut

Kommentit (28)

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ei, sillä pohjimmiltaan kaiken täytyy palata aina tavalliseksi. Yksi käsikirjoittaja ei voi muuttaa noin radikaalisti ankkamaailmaa, sehän olisi mahdotonta. Rahojen tuee siis aina palata Roopen luo, Iines ja Aku eivät voi mennä naimisiin, Hannu ei voi menettää onneaan jne. Tarinan välillä voi tapahtua vaikka mitä, mutta lopun täytyy olla mahdollinen jatkon ja menneisyyden kannalta.

Vierailija

SIRU05 kirjoitti:

wonderlust kirjoitti:Ei, sillä pohjimmiltaan kaiken täytyy palata aina tavalliseksi. Yksi käsikirjoittaja ei voi muuttaa noin radikaalisti ankkamaailmaa, sehän olisi mahdotonta. Rahojen tuee siis aina palata Roopen luo, Iines ja Aku eivät voi mennä naimisiin, Hannu ei voi menettää onneaan jne. Tarinan välillä voi tapahtua vaikka mitä, mutta lopun täytyy olla mahdollinen jatkon ja menneisyyden kannalta.

no juuri niin

Olen samaa mieltä teidän kanssanne.

Vierailija

Ei ärsytä,koska en tykkäää liiemmin Millasta,ja jos Milla onnistuisi niin Roope luhistuisi ja se ei olisi hauskaa...Mutta toisaalta onhan se tylsää kun tietää etukäteen miten tarina tulee päättymään...Mua kyllä välillä harmittaa jos karhukopla ei onnistu (siis jossain muussa kuin Roopen ryöstössä)...:D

Vierailija

_wonderlust_ kirjoitti:Ei, sillä pohjimmiltaan kaiken täytyy palata aina tavalliseksi. Yksi käsikirjoittaja ei voi muuttaa noin radikaalisti ankkamaailmaa, sehän olisi mahdotonta. Rahojen tuee siis aina palata Roopen luo, Iines ja Aku eivät voi mennä naimisiin, Hannu ei voi menettää onneaan jne. Tarinan välillä voi tapahtua vaikka mitä, mutta lopun täytyy olla mahdollinen jatkon ja menneisyyden kannalta.

no juuri niin

Vierailija

Lainaus:
RE:Ärsyttääkö??

_wonderlust_ - 28.07.08 12:24 (ID 153531) Ei, sillä pohjimmiltaan kaiken täytyy palata aina tavalliseksi. Yksi käsikirjoittaja ei voi muuttaa noin radikaalisti ankkamaailmaa, sehän olisi mahdotonta. Rahojen tuee siis aina palata Roopen luo, Iines ja Aku eivät voi mennä naimisiin, Hannu ei voi menettää onneaan jne. Tarinan välillä voi tapahtua vaikka mitä, mutta lopun täytyy olla mahdollinen jatkon ja menneisyyden kannalta.

menneisyyden?näin kerran akkarissa tarinan jossa milla sulatti roopen onnenlantin/ensilantin ja jatkossa tietty tuli niitä missä milla yritti saada sen.joten siittä ärsyyntyminen on minulle mahdotonta.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat