Miksi Aku Ankkaa jaksaa aina vaan lukea?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mikä Aku Ankassa on niin mielenkiintoista, että sitä jaksaa lukea uudestaan ja uudesta aina vaan?

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Syyt:

- Se on mukava, kerran viikossa ilmestyvä "piristysruiske", etenkin koulun jälkeen.

-Mielestäni toimittajien blogi on tehnyt lehdestä tavallaan mielenkiintoisemman, se saa aina odottamaan jotakin hyvältä kuulostavaa tarinaa, jota on mainostettu blogissa.

-Mestaripiirtäjät, kuten Carl Barks, Don Rosa, "Neljä mestaria", Romano Scarpa ja monet muut, joiden tarinoissa on aina jotain uutta ja jännittävää.

-Parhaat käsikirjoittajat, joiden juonet ovat aina mielenkiintoisia.(esim.Don Rosa)

-Se on jo elämäntapa: )

Siinä on pari hyvää syytä...

Vierailija

basistin mokoma kirjoitti:

wonderlust kirjoitti:Hyvä kysymys. Piti oikein miettiä. Helppoa olisi sanoa kaikki, mutta eihän se mikään vastaus ole. Jokin siinä maailmassa vain kiehtoo, kai se on geeneissäkin ; ) Hahmot ovat mielenkiintoisia, sympaattisia kaikkine huonoine puolineen. Tarinat eivät (yleensä) ole samanlaisia, ja osittain ne voisivat olla tottakin, vaikka ovat selvästi fiktiivisiä. Lisäksi niitä näkee eri ikäisenä eri tavalla, eilen luin Yukonin Sydämen (jälleen kerran), jonka olen lukenut todella kauan sitten ensimmäistä kertaa. Silloin ajattelin sen aivan eri tavalla kuin nykyään. Lisäksi on muistettava ankkojen rikas ja ihana kieli, suomennokset on tehty taidolla ja niitä on ilo lukea. Unohtamatta piirtäjien taidokasta työtä. Eskapismi, todellisuuspakoisuus, siihen maailmaan on vain niin hieno paeta kerta toisensa jälkeen. Mitään järkiperäistä selitystä en keksi, eikä sellaista tarvitakaan.

<br />

jeah!noi sun perustelut on siis MAHTAVIA!!.........;)

No niin on. ;) Itse luen sitä koska se on maailman paras sarjakuvalehti

Vierailija

Ne tarinat ovat vaan mahtavia! Koko Ankkalinnakin on mahtava paikka. Aku Ankka on vaan minun juttu, ei mitään kummempaa.

Vierailija

Se ehkä että ne ovat niin kivoja ja hienoja, itse olen lukenut yhden Aku ankan KAHTEEN SATAAN KERTAAN, aika hyvin vai mitä.

Vierailija

-Niiden mukana voi paeta arkea Ankka-maailmaan, voi rentoutua...

-Huumorinkäyttö on upeaa (varsinkin Rosan tarinoissa),

-Piirrosjälki mahtavaa, jokaisella piirtäjällä on OMA persoonallinen jälkensä. Joillakin "suttuisempi" ja täten kiehtova, joillakin huoliteltu ja viimeisen päälle, joillakin rento, joillakin pehmeämpi ja pyöreämpi, joillakin on miltei suoria viivoja!

-Tarinat ovat erilaisia toisiinsa verrattuna. On totta että on monenmonta sarjista jossa Roope etsii aarretta, Aku ja Tulppu nahistelevat, Hannu ja Aku kinastelevat Iineksen huomiosta,Pelle keksii aikakoneen,Aku sählää jotenkin ja saapotkut, mikki huippuetsivänä...Mutta jokaisessa on oma leimansa, se ei ole suoraan kopioitu.(Vaikkakin esim. Don Rosa onkin piirtänyt jonkun vanhan Barksin uusiksi, siinä on HÄNEN oma kädenjälkensä niissä, se ei ole ollut vain kopiointia...)

-Se nyt vaan on niin hyvä sarjakuva kaiken kaikkiaan!!!

Aku rokkaa.

Vierailija

Akun lukemista ei vaan pysty lopettamaan sen jälkeen kun on sen lukemisen aloittanut. Tarinat ovat akkarissa usein todella hyviä, ja tietysti pääosassa on hauska ja hyvä hahmo nimeltä Aku Ankka, joka nostaa lehden tasoa huimasti (samoin kuin muutkin hyvät päähenkilöt) Ankkalinna ja sen nähtävyydet ovat hyviä, etenkin Roopen rahasäiliö. Täytyy nostaa hattua Carl Barksille, koska ilman hänen hyviä klassikkotarinoita ei välttämättä akkari olisi olemassakaan. Vicarin johtosarjatkin ovat ehdottomasti lukemisen arvoisia, jotka vahvistavat entisestään kiinnostusta akkariin. Akkari ilmestyy aina joka viikko, eli tarpeeksi usein, jos akkari tulisi kerran kuukaudessa, niin en varmaankaan jaksaisi lukea sitä, tai silloin siinä pitäisi olla ainakin 100 sivua silkkaa sarjakuvaa.

Vierailija

Hmm...Kuuluukohan tämä keskustelu tänne?Kyselyt & visailutkin olisi hyvä paikka tälle keskustelulle mutta se siitä!Aku ankka on PARAS lehti koska hahmot ovat mielen kiintoisia ja se tulee sopivasti keskiviikkoisin ja sitä on kiva lukea koulun jälkeen.Aku ankka on myös halpaa ja piirtäjät erottaa toisistaan helpommin kuin esim:viivissä & waagnerissä ja niitä on hauska vertailla.Ei käytetä liikaa väki-valtaa(paitsi mikki-tarinoissa joskus)kuten jossain Batmanissa.Hahmot ovat eläimiä ja usein myös joka tarinssa on oma vitsailiansa kuten Mikki-tarinoissa on Hessu ja muissa on yleensä Aku.En osaa sanoa varmaa vastausta koska sitä en tiedä!Aku Ankka on vain niin PARAS!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat