(00ecb609-dd9f-45d3-b423-a832183a88ef) - 00ecb609-dd9f-45d3-b423-a832183a88ef

Vierailija

This thread contains comments for topic "00ecb609-dd9f-45d3-b423-a832183a88ef" (id=00ecb609-dd9f-45d3-b423-a832183a88ef) which can be found in the [XXXX] portal.

Sivut

Kommentit (56)

Vierailija

Kivaa tulossa! en kyllä tykkää kovin paljon niistä sarjoista, joissa joku legendahenkilö esitetään ankkana tai nuppinenänä

Vierailija

Älkää toimitus kiusatko meitä vaivaisia Akun lukioita Bernadón sarjalla. Viimeviikolla Bernadóa johtosarjassa, nyt toisessa. Korhosesta ei ole mitään odotuksia. Varmaan Peruskorhosta. Kolmanne tarinan pienet juonipaljastukset viittavaat Hollantilais peräiseen tarinaan. Juoni vaikuttaa De Craafin tekosilta, joten piirtäjän uskon olevan Mau Heymans. Saa nähdä. Hulvatonta menoa sitten Scarpan jatkiksessa. Onko näin? Vähän epäilen. Jäi viimeksi sellaiseen kohtaan, että hulvattomaan menoon tarvitaan todella suuri juonikäänne. Toivotaan kuitenkin parasta.

Vierailija

Taas Bernadòa? Viimeksikin oli Bernadòn tarina! Kummallista! Yleensä Bernadòa tulee harvon! Onneks tulee sentää välillä Kari Korhostakin! Maltan tuskin odottaa!

Vierailija

Huomenna taitaa ilmestyä postilaatikoihin hyvä akkari, odotan innolla varsinkin Korhosen kynästä syntynyttä johtosarjaa. Tosin en tykkää Bernadon piirroksista yhtään, hän ei osaa piirtää Ankkoja. Joten sitä sarjaa ei olisi välttämättä pitänyt laittaa akkariin. Ja muutkin tarinat tulevat luultavasti olemaan ihan kelpoja.

Vierailija

Kiva kun tulee Korhosta, sillä ei hän hassumpi ole. Mummotarinatkin ovat kivoja ja Bernadò on hyvä piirtäjä! Odotan Dave Rawsonin piirtämää Kirke tarinan jatkoa innolla!

Vierailija

Kivalta kuulosta huominen Aku Ankka. Benandóa on taas...mutta voihan sitäkin lukea! Kari Korhosta on myös kiva lukea. Romano Scarpan (Vai oliko se Scarpan piirtämä...?) jatkiksen toista osaa odotan innolla! Myös tämän kertaisen Aku Ankka lehden toisen sivun uutisia odotan kädettäristen, josko olisi Toukokuun palkintotehtävän voittajat siellä!

Vierailija

Varmasti ihan hyvä Akkari, mutta tuosta Bernadón sarjasta en oikein tiedä... Saa luvan jäädä nähtäväksi jatkuuko Bernadón hyvä tyyli. Veikkaisin, että Korhosen tarinan nimi on Unikeko, Sisäkuvia tai sitten Keksejä ja konnia.

Vierailija

Joo-o. Kuulostaa ihan hyvältä Akkarilta. Paljon plussaa siitä, että saatiin Korhosta tähän Akkarin, mutta miinusta siitä, että Bernadoa on taas. Mielestäni (ja varmaan monen muunkin mielestä) Bernado on aika huono piirtäjä... Scarpan jatkiksen ensimmäiseltä osalta odotin enemmän, mutta toivottavasti toinen osa olisi parempi.

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat