Pikku Aku

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Hassu tyyppi

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Se syötävän suloinen pikku-ankka on tosi iloisen ja reippaan näköinen ( Joskus surullisenkin näköinen ). Aika hauskoja sarjakuvia kari korhonen Pikku-aku piirtää. >3

Vierailija

Itse riemastun aina kun Pikku-Aku tulee uusimmasa Akkarissa.Juoni on usein tarpeeksi siedettävä, sillä Aku keksii aina vastatoimet Karoa tai muuta ilkeää tyyppiä vastaan.Ja Kari Korhonen on loistava käsikirjoittamaan Pikku-Akuja!Ja Estebanit sun muut loisto-piirtäjät takaavat ikimuistoisen lukukokemuksen.

Mutta yksi asia ihmetyttää.Miksei Karoa ole näytetty aikuisena Akun kanssa?Se olisi hauska nähdä kummankin reaktiot näin "monen vuoden jälkeen".Sotisivatko, vai muistelisivatko "hauskoista ajoista"?Mielestäni Karon äiti, Rouva Kaakkuri on mainio hahmo.Hän osaa pitää poikansa kurissa, ja muistuttaa muutenkin sellaista napakkaa äitiä.Loistava äiti-ikoni, ei voi muuta sanoa.

Ensimmäinen lukemani Pikku-Aku oli se kun Aku löytää ketun, ja ketusta tulee Akun ystävä.Pidin siitä tarinasta, ja myös Karon hauvasta, Rouskusta(vai mikä Tassu se olikaan, en ole varma).Sen jälkeen olen pitänyt Pikku-Akujen mainiosta kielestä.Mm:"Mikä oikeutti Kerubini valehelemaan?", oli päivän pelastus.Räkätin minkä ennätin hauskalle nimelle, ja tästä lähtien se on koirani lempinimi.(Armoton Kerubi sekin on:D)Pikku-Aku on yksi suosikkihahmoistani.Pidän aina miten oikeudenmukaisuus voittaa lopussa, kun usein Aikuis-Aku saa nenälleen melkeinpä jokaisen sarjakuvan lopussa.

Vierailija

Pikku-Aku on hauska ja luonteeltaan kepposteleva. Se on hauskaa, että hän riitelee usein Karo Kaakkurin kanssa, sillä niin tarinoihin (varsinkin Korhosen tekemiin) tulee lisää potkua.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat