Kingdom hearts 3

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Millon tulee? Tietääkö kukaan? Vai tuleeko ollenkaan? Tuossa on kolme kysymystä joihin haluan vastaukset ja pleikalle 2 pitäis saada...

Kommentit (7)

Vierailija

Kingdom hearts 3, Birth by sleep tulee PSP:lle.On myös tulossa DS:lle Kingdom hearts- peli jossa ohjataan Roxasia,SPOILERISPOILERI joka on liittynyt Organisaatio kolmeentoista.Siis Birth by sleep ei mitenkään liity Soraan, tai siinä ei ole Soraa päähahmona, vaan muistaakseni Terra-niminen poika ja joku tyttö.Pelin tekijän, Tetsuyo Nomuran mukaan Birth by sleep on sivutarina, joten voi vain arvailla onko Sora mukana.Peli tulee ulos huhun mukaan vuonna 2010, tai 2012.Myös Sora ja Riku ovat kai sitten 10 vuotta nuorempia, koska peli käsittelee 10 vuotta ennen Kingdom hearts ykköstä.Huhun mukaan muutkin Disney-hahmot ovat sitten lapsia Soran ja Rikun lisäksi.Mm:Hercules..Mutta en aio hankkia, jos tulee hirveän kalliille pelikonsolille.Mutta DS-Kingdom Heartsin aion hankkia.

Vierailija

Ei tule ollenkaan!! 2 Kingdom heartsia on jo tekijöille tarpeeksi, en ole ehkä ihan varma, mutta veikkaan sitä.

Vierailija

Mc skeptik. Jos se edes tulee niin epäilen, että sitä tulee Play Station 2:selle. Taitaa tulla vain Vistalle, Xbox-360:elle ja Play Station 3:selle.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat