Roope (keskustelu)

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Minusta aivan lyömätön hahmo Akun jälkeen. Tykkään hänen uusista jaksoista ja vanhoista jaksoista. Eniten pidän hänen nuoruuden tarinoista.

Kommentit (12)

Vierailija

Roope on mahtava hahmo! Päihittää jopa Akun jos pakko on! Varsinkin Barksin Roope tarinat ovat vertaansa vailla. Ei voi muuta kuin ylistää Barksia! Varsinkin Takaisin Klondikeen tarina oli mahtava! Myös Kirje kotoa tarinakin oli vertaansa vailla. Molemmissa tarinoissa tuli lopussa tippa silmään. Luultavasti oli roska. En ala hempeilemään turhan päälle.

Barks ja Rosa olisivat mahtava parivaljakko jos Barks vielä eläisi.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mac Ducky kirjoitti:Roope on mahtava hahmo! Päihittää jopa Akun jos pakko on! Varsinkin Barksin Roope tarinat ovat vertaansa vailla. Ei voi muuta kuin ylistää Barksia! Varsinkin Takaisin Klondikeen tarina oli mahtava! Myös Kirje kotoa tarinakin oli vertaansa vailla. Molemmissa tarinoissa tuli lopussa tippa silmään. Luultavasti oli roska. En ala hempeilemään turhan päälle.<br />

Barks ja Rosa olisivat mahtava parivaljakko jos Barks vielä eläisi.

Ai roska silmässä... Jaaa?...:D Roope on mainio hahmo. Kuten jo sanoitkin, mikään ei voita Barksin pitkiä Roope-seikkailutarinoita kuten Takaisin Klodikeen tai vaikka Onnellinen laakso. Myös Don Rosan Roope-tarinat ovat myös todella hyviä, esimerkkinä Sammon salaisuus, White Angony Creekin vanki yms. Annan Roopelle hahmona arvosanaksi 10!:)

Vierailija

Roope on todella hyvä hahmo, paras Akun jälkeen. Ja Barks oli mahtava Roope-sarjojen tekijä. Roope on hyvä hahmo niin vanhoissa, kuin uusissakin tarinoissa, nykyään hyviä Roope-sarjojen tekijöitä ovat mm. Cavazzano ja Fecchi. Toki myös Rosa osaa piirtää Roopeja.

Arvosanaksi annan Roopelle 10- mikään ei ole Roopessa vikana, mutta jotain voisi olla paremminkin, joten siitä tuo miinus.

Vierailija

Älkää viitsikö, kyllä Takaisin Klondikeenkin on hyvä, mutta ei päihitä Kirjettä Kotoa! Tai Kadonneen kirjaston metsästäjiä. Tai...

Vierailija

Roope on toiseksi paras hahmo Akun jälkeen. Parhaita ovat nuoruuden seikkailut ja Barksin pitkät Roope tarinat. Parhaita Roope tarinoiden piirtäjiä ovat Rosa ja Barks.

Vierailija

Pahvitimali kirjoitti:Hyvän keskustelun avasit, Roope on mahtava hahmo :)Don Rosan tarinat miekkosen menneisyydestä ja nuoruuden päivistä ovat lyömättömiä! Itse tajusin Roopen moniulotteisuuden vasta Elämä ja Teot -kirjan luettuani.

Kiitos!

Vierailija

Loistava hahmo heti Akun ja Ankanpoikien jälkeen. Varsinkin Roopen nuoruusseikkailut ovat vailla vertaa. Parhaita Roope -sarjoja ovat Barksin ja Rosan piirtämät. Erityisesti Kirje Kotoa, Takaisin Klondikeen ja White Agony Creekin vanki.

Vierailija

Roope on erittäin mielenkiintoinen hahmo, joka rakastaa rahaa, melkein pakkomielteisesti, mutta tekee mitä tahansa sen eteen, 10 Roopelle, Akulle 9.

Vierailija

En osaa kuvaillakkaan kuinka hyviä kaikki Roope jaksot on varsinkin Roope Ankan elämä ja teot on sairaan hyvä ne molemmat:)

Vierailija

Hyvän keskustelun avasit, Roope on mahtava hahmo :)Don Rosan tarinat miekkosen menneisyydestä ja nuoruuden päivistä ovat lyömättömiä! Itse tajusin Roopen moniulotteisuuden vasta Elämä ja Teot -kirjan luettuani.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat