Jos voisitte niin...

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

...miten muuttaisitte Aku Ankan nettisivuja kolmella eri tavalla?

Kommentit (15)

Vierailija

MaDi ja wonder sanoivatkin jo kaiken tarvittavan,eli yksärit,modeja ja keskustelut pitempään auki kuin yhdeksään...

Vierailija

1. Edit-painike jokaisen oman lähettämansä viestin alle. (Tai johonkin alakulmaan?)

2.Enemmän modeja valvomaan koko sivustoa.

3.Profiiliin oma esittely itsestään ja muuta. (En nyt jaksa kaikkia ideoita tähän laittaa...) (...kukaan ei ymmärtäisi esim. Blenderistä)

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

N0 B0DY kirjoitti:1. Edit-painike jokaisen oman lähettämansä viestin alle. (Tai johonkin alakulmaan?)<br />

2.Enemmän modeja valvomaan koko sivustoa. <br />

3.Profiiliin oma esittely itsestään ja muuta. (En nyt jaksa kaikkia ideoita tähän laittaa...) (...kukaan ei ymmärtäisi esim. Blenderistä)

Kas, tiesin unohtavani jotakin. Juuri tuo muokkausmahdollisuus sekä omalle sivulle esittely. Myös sellainen oman viestin poistomahdollisuus olisi hyvä, että oman viestinsä voi poistaa mikäli se on topicin uusin viesti. Tämä olisi hyvä, jos vaikka tuplapostaa vahingossa. Ei kuitenkaan yhtä välttämätön kuin aiemmin mainitsemani asiat.

Vierailija

Ainakin ensiksi: Modet haluaisin, lisää prof-kuvia ja Yksityisviestit, nuo olisi ne parhaimmat, mutta parantamista olisi vielä paljon.

Vierailija

Edit-painike jokaisen oman lähetetyn viestin alle. Keskustelu vois olla kyllä pitempään auki ku yheksään asti. Enemmän modeja valvomaan sivustoa.

Vierailija

No ne olisivat hyviä uudistuksia. Ainakin pystytettäisiin Helsingin torille patsas minusta ;) (Vitsi) No haluaisin tarkemman haun keskusteluihin ja Akupediaan sekä noin viisi moderaattoria jotka tarkkailisivat sekä vahtisivat sivuja.

Vierailija

1: Moderaattorit, jotka voisivat työskennellä myös Akupediassa.Ne ovat tarpeen!!!

2:Y-viestit. Ne olisivat mukavia, eikä tulisi foorumilla chattailtua.

3:...?Keksin myöhemmin.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mac Ducky kirjoitti:Ainakin pystytettäisiin Helsingin torille patsas minusta ;)

Pystytä se siihen mun patsaan viereen, siinä on oikein hyvä paikka.

Modet sivuille, sitähän olen aiheesta käsittelevässä topicissa hehkuttanutkin. Sekalaiset-puoli olisi kiva, jottei tarvitsisi aina tästä Disneystä vääntää juttua. Yksärit kahdenkeskeiseen viestittelyyn, niin ei nouse viestimäärä chattailyllä. Parempi haku, jottei samasta aiheesta tulisi useita keskusteluja. Ja mitähän vielä? Sivut voisivat olla kymmeneen auki. Eipä nyt tule muuta mieleen. Ei vaan tulee sittenkin: Galleriassa saisi luvan näkyä kaikki työt, ei vain osa. Murh, meikälläkin näkyy vain pieni palkki kuvan tilalla. Kyrsii. Tähän pitäisi saada muutos.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat