Akun ja Roopen voimat

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kumpi on sinusta vahvempi Aku vai ROOPE.

Kommentit (14)

King Henkka
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Vaikea sano sinänsä, Roope ehkä hieman kuitenkin, onhan Aku laiskempi kuitenkin, mutta toisaalta voimat kasvaa välillä noilla tutkimusmatkoilla, kun Aku joutuu kantamaan varusteita jne. Mutta no siitä on aikaa, mutta onhan Roopekin nuorena kaivanut kultaa jne.

Ja välillä, kun Roope suuttuu Akulle niin hän ajaa Akua, vaikka minne takaa, kun taas hieman harvemmin niin Aku jahtaa Roopea, vaikka minne takaa myöskin. Ja, jos toinen löisi lyttyyn toisen voimilla, niin mitä sitä olla takaa-ajettava. Kunto kasvaa takaa-ajoissa muuten hyvin. ;) :)

Suht tasaisia, mutta kyllä Roope on jonkun verran vahvempi.

Rosa4tehwin
Seuraa 
Liittynyt28.6.2008

Roope on kyllä voittaja. Onhan hän kuitenkin taistellut nuoruudessaan melkein kaikkea mahdollista vastaan ja käyttänyt aseinaan miekoista ja pistooleista aina vanhoihin paaluvarustuksiin asti kaikkea mahdollista. Hän on taistellut niin jokirosvoja kuin presidenttejäkin vastaan. Ja tuhonnut yksinään kokonaisen höyrylaivan (kamiina kylläkin avitti hieman ^^).

Hurjimmillaan Roopehan oli Klondiken aikoihinsa, jolloin hänelle ei ilmeisestikään päihittäjää löytynyt. Parhaat päivänsä hän on toki jo nähnyt, mutta luulenpa, että taito on yhä tallella.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat