(9db194e8-2acd-45b8-8818-0fdcaabb94b3) - 9db194e8-2acd-45b8-8818-0fdcaabb94b3

Vierailija

This thread contains comments for topic "9db194e8-2acd-45b8-8818-0fdcaabb94b3" (id=9db194e8-2acd-45b8-8818-0fdcaabb94b3) which can be found in the [XXXX] portal.

Sivut

Kommentit (39)

Vierailija

Ei kannata laittaa jatkosarjoja. Ainakaan kovin usein. Ne on tylsiä. No mä en jaksanu nauraa jollekki roopelehmälle. Ei ees ollu hauska.

Vierailija

Tää sarjakuva ihan oikeasti oli hyvä....sisko nauro 3 minsaa taukoa pitämättä. Annan numeron sarjakuvalle : 9+. Hyvää työtä SCARPA ja RAWSON.

Vierailija

Loistava akkari. Toki olisin toivonut Bernadôn sarjalta enemmän. Myös Milletin piirtämä Matalissa vesissä oli aika surkea. Onneksi lehden pelasti Korhosen johtosarja sekä Scarpan jatkosarjan päätösosa. Nauroin makeasti tuossa Scarpan sarjassa, kun Kirke oli muuttanut Millan pöhkön näköiseksi piskiksi ja vielä se, kun Roope-setä laidunsi tanssivana lehmänä keskellä peltoa. Kokonaisuudessaan annan lehden arvosanaksi 9+.

Vierailija

Juu, Akkari oli mainio pläjäys! (Melkein) Kari Korhosen tarina oli mukavaa luettavaa, kiitos siitä. Bernandón tyylistä en pidä, mutta makua asia on aina maku asia! Tarinakaan ei loksahtanut paikalleen. Milletin tarina oli paras tarina Aku Ankassa tällä viikolla ehdottomasti, huumori kaiken A ja O. Scarpan loppu sarja oli myös viihdykäs, Roope, lehmänä! Muahahaahaahahaaa....."Naurusta ei tule loppua koskaan" Kiitos lehdestänne, ja ensiviikon lehteä odotellessa voin vaikka lukasta Roopen elämänteot sarjista....oletteko samaa mieltä? Hyvää viikonloppua sinnekkin ja kesää!

Vierailija

Keskiverto lehti. Pidin Kari Korhosen tarinasta tavallista enemmän, sillä käsikirjoitus oli jutssa aivan mainio. Ja mielestäni Kari Korhosen sarjat ovat vain parantuneet parin viimme vuoden aikana. Sitten Bernandón tarinaan! Tarina oli aika huono. Käsikirjoitus oli siedettävä, vähän huonompi, kuin yleensä McGrealin käsikirjoitukset. Piirokset olivat taas tasavarmaa Bernandóa, eli ei mitään parasta mahdollista, minä kun en tykkää hänen piirrostyylistä. Milletin taria oli tavallinen "nykytarina", eli ei valittamista, mutta ei mikään sykähdyttävä elämyskään. Tarinalle 8-. Ja nyt kun saatiin Scarpan mainio jatkis päätökseen, annan sille 8½. Tarina oli vähän tavallista huonompi Scarpa-tarina. Mutta, kiva, että lehdessä oli myös Oma Nurkka, sitäkin oli kiva lueskella. Plussa siitä!

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat