Mitä mieltä ootte Romano Scrpan jatkiksesta.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

ihan hyvä. en vaan pysynyt juonessa mukana.

Kommentit (15)

Vierailija

Oli varsin huvittava tarina. Jos arvosana pitäisi antaa niin se on kelpo tulos, mutta huono Scarpalta eli kyseessä on 8+ numeroinen sarja. Itse ainakin pidin siitä.

Vierailija

Keskiverron rajoilla. Tarinallisesti äärimmäisen heikko, mutta käsikirjoituksen tapahtumiltaan sangen onnistunut. Toteutus oli huono ja tarina on liian epälooginen rakenteeltaan. Mutta, kuten sanottu, tarinan tapahtumista on otettu kaikki irti ja ne ovat toteutettu hyvin. Rawson on kaikessa omalaatuisuudessaankin yhä kohtalaisen hyvässä vireessä. Tarina on tosin 2000-luvun alkupuolelta lähtöisin, joten voidaan olettaa, että Rawsonin kyvyt ovat jo katoamassa. Scarpa sen sijaan oli loppuun asti piirtäjänä mahtava. Käsikirjoittajana ei välttämättä, mutta tarina olisi saattanut olla parempi hänen käsikirjoituksillaan. Rawsonin uralta löytyy toki eräs hitti, joka pesee monia vanhoja klassikoita mennen tullen. Ja Rawsonin tyylisistä käsikirjoittajista hän oli ehkä paras valinta tällaiseen tarinaan (Rawsonin kanssa samantyyppisiä käsikirjoittajia ovat ainakin Petrucha ja Kinney, mutta tietyllä tavalla myös Pihl ja Macan).

Vierailija

Aivan pohjanoteeraus, yksinkertaisesti typerä tarina jota en voi sanoin kuvailla...

Muutenkin viime lehti oli varmaan historian huonoin Aku Ankka. Korhosen johtosarja ei nyt ihan niin huono ollut, mutta eipä sitäkään varman tule enää toiste luettua.

Vierailija

Ensimmäinen osa loisti lähinnä uudenlaisella juonella. Sille annoin taannoin arvosanaksi 7,75.

Toinen osa oli paljon parempi. Juonikuvio selveni, se ei ollut sekava, niinkuin ensimmäinen osa. Scarpan piirrokset olivat myös ihan kohtalaiset. Kakkososa ansaitsee 7,75, eli kokotarinalle antaisin arvosanaksi 7,50.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat