Toiset

Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

Siis, että onko nämä sivut mielestäsi, mukavat, tylsät, pelottavat, jännittävät jne... ja miksi? Haluatko muuttaa jotain, mitä? Onko toiset käyttäjät mukavia, miten ja miksi? Ovatko toiset ärsyttäviä, miksi?

Sivut ovat mukavat keskustelupalstan ja uusien pelien myötä, kaikkea haluaisin muuttaa mutta kirjoittelen niitä myöhemmin. Toivottavasti vastaatte.

Sivut

Kommentit (104)

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

(millaiseksi kuvittelet keskustelusta tuli mieleen että beat it.. siis ei beat it vaan että mulle laitetaan "pergamentti" päähän huomenna(siis permanentti))

Vierailija

Tervetuloa takaisin Af! Sinua onkin kaivattu sivuilla!:) Mielestäni sivut on nyt aika hyvät, ei tänne kai hirveesti mitään enää tartte. No sukupuu ois kiva;) Ja piirtäjistä voisi olla jotain juttuja...

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

_wonderlust_ kirjoitti:

Alma1998 kirjoitti:Mutta miksi niitä (trolleja) nimitetään trolleiksi???

Miksi opettajia sanotaan opettajiksi? Sellainen termi on vain päätetty, sillä hehän opettavat. Trolli trollaavat. Kuten MaD sanoikin, kyseessä ovat tyypit, joiden ainoana tehtävänä on saada huomiota ja häiritä foorumeilla. Niihin ei siis kannata kiinnittää huomiota vaikka ne kuinka ärsyttäisivät ja haukkuisivat, sitä ne juuri haluavat. Paras on ilmoittaa asiattomasta viestistä linkin avulla, ja mikäli trollaaminen ei lopu, ottaa yhteys ylläpitoon.<br />

Hanhihannu kirjoitti:Ai luulit minua tytöksi, ei se haittaa. Netissähän ei voi koskaan tietää.

Näinpä, näinpä. Kyllä minuakin on joskus taidettu luulla pojaksi, muistelisin. En kyllä ole varma. Yleensä sukupuoleni kyllä tunnistetaan. En tiedä, miksi.

Mutta sitten kerran kun tein kuten Wondy edellä sanoitkin, eli ensin ilmoitin linkin kautta ja sitten kun ei auttanut niin piti ottaa yhteyttä toimitukseen. Mutta mitä toimituksesta sanottiinkaan:

"Aku Ankan nettisivujen keskuteluissa on painike ´ilmoita asiattomasta viestistä´." Eli ei kovin paljon silloin auttanut tuon perusteella.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Ainahan parannettavaa löytyy, mutta mitään perusteellisen merkittävää ei tarvitsisi tehdä. Rosa ja Barks -nurkat kun tulisivat niin sitten sivut olisivat melko täydelliset.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Donald-91 kirjoitti:Mutta sitten kerran kun tein kuten Wondy edellä sanoitkin, eli ensin ilmoitin linkin kautta ja sitten kun ei auttanut niin piti ottaa yhteyttä toimitukseen. Mutta mitä toimituksesta sanottiinkaan:<br />

"Aku Ankan nettisivujen keskuteluissa on painike ´ilmoita asiattomasta viestistä´." Eli ei kovin paljon silloin auttanut tuon perusteella.

Mikäli kyseessä on vain huono viesti tms., silloin juuri tuo linkin käyttö on se paras ratkaisu. Mikäli kyseessä on ihan kunnollinen trolli, joka tekee uusia aiheita liukuhihnalta, postaa turhanpäiten kymmeniä viestejä ja haukkuu käyttäjiä törkeästi, on hyvä tiedottaa asiasta ylläpidolle, jotta homma saataisiin mahdollisimman nopeasti loppumaan. Modeille voisi tietysti aina ähkäistä häirikköviesteistä, mutta kun niitä ei toistaiseksi ole, niin.. Viestissä olisi aina hyvä kertoa, millaisesta tyypistä on kyse, eli mitä tämä on tehnyt. Samankaltaisen nimimerkin tai yksittäisen turhan viestin ilmoittaminen ylläpidolle erikseen ei ole tarpeellista. (Ei sillä, että väittäisin sinun tehneen näin, kunhan tuli tässä samalla mieleen.)

Vierailija

No eihän nyt mennä siirappipuolelle Af;) Sivuilla on mukavaa jos saa hyviä kavereita ja on mukavaa, pelejäkin on mukava pelailla. On hauskaa kun tänne sivuille on muodostunut suuri ankistien perhe!

Vierailija

Trollit ja Terroristit poissa, jokunen uusi peli, muutama moderaattori voisi tulla, vanhat/turhat keskustelut poissa ja Toimituksen profiili voisi vähän aktiivisemmin kirjoitella palstoille.

Toiset käyttäjät ovat todella mukvia, onhan täällä niitä, jotka kirjoittelee yhdensanan viestejä ja ei edes yritä kirjoittaa kieliopin mukaan. Ja en unohtanut Trolleja ja Terroristejä, jotka saataisi hävittää, kuten olen jo sanonut. Ja hyvää päivää kaikille!

Vierailija

Salwer1st/ kirjoitti:Ainahan parannettavaa löytyy, mutta mitään perusteellisen merkittävää ei tarvitsisi tehdä. Rosa ja Barks -nurkat kun tulisivat niin sitten sivut olisivat melko täydelliset.

Se ois hyvä, muistakin piirtäjistä voisi olla oma nurkkansa, kuten Cavazzannosta tai De Vitasta.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat