Ankkojen tyylitaju

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Jaa-a, jaa-a. Roopella. Säästäväisyys on hyve.

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

Ankkatytöillä on vävillä vaatteita mitä itekkin saattaisin käyttää. Iineksen musta/pinkki asu ei mielestäni ole kovin tyylikäs ;)

Vierailija

Tukedi kirjoitti:En osaa sanoa, en tiedä tyylistä tai muodista mitään.

No en mäkään koska en tiä siitä asiasta juuri mitään

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Millalla tietysti. Kokomustat vaatteet, korkokengät ja vahva meikki. Sehän on kuin minulla : D Muodista en tiedä mitään, eikä kyllä kiinnostakaan, mutta omasta tyylistäni pidän kiinni. Iineksen vaatteista en tykkää, enkä myöskään Leenun, Liinun ja Tiinun tyylistä. Roopen silinteri on hieno, samanlaisen voisin hommata itsekin. Omani on nimittäin matalampi. Akun merimiesasu on kyllä niin persoonallihen, että se ansaitsee kiitosta.

Vierailija

Iineksen varustus ( - Korkokengät) olisi ihan O.K, jos väri olisi valkoinen eikä vaaleanpunainen, ja olisi ihmisen päällä(minulla x3). Akun kamppeet ovat ihanan omaperäiset, Roopella on mahtava silinteri ja kävelykeppi, Milla taas pysyy yksinkertaisenpuoleisissa mutta siisteissä mustissa vaatteissaan eikä hienostele liikaa. : )

En osaa sanoa kenellä on paras tyylitaju.

Rianne
Seuraa 
Liittynyt16.6.2010

En osaa sanoa kellä on paras tyylitaju, mutta esimerkiksi Milla pukeutuu mielestäni hienosti. Roopella on hieno silinteri ja Akulla hieno merimiesasu. Ihan mahdotonta on valita kuka pukeutuu hienoiten.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat